Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Кога ще се види друг път? Балъков, Бербатов, Мартин Петров и Стоичков вкараха за България
Автор: Екип Burgas24.bg 09:09 / 21.05.2016Коментари (6)1362
Отборът на Стоичков победи Тима на звездите с 4:1 в юбилейния шоу-мач "50 години номер 8", игран пред над 42 хиляди зрители при непрестанен валеж от дъжд на националния стадион "Васил Левски".

Още в десетата минута Красимир Балъков стреля от около 20 метра и изненада вратаря Хорхе Кампос, вкарвайки първия гол в двубоя за Стоичков тим.

В 14-ата минута Стоичков отдаде чест на починалия по-рано през годината легендарен футболист и треньор Йохан Кройф, под чието ръководство игра в Барселона.

В началото на второто полувреме Димитър Бербатов се разписа за 2:0 с глава след центриране на Стоичков. В 53-ата минута Мартин Петров реализира третото попадение за тима на Христо Стоичков.

Почетният гол за Тима на звездите беше вкаран от французина Людовик Жули в 62-ата минута на спектакъла.

В края на срещата Стоичков технично се разписа от дузпа за крайното 4:1. Кавалерът на "Златната топка" за 1994 година направи почетна обиколка на стадиона, отнасяйки бурните овации на публиката, информира Гонг.

Още по темата: общо новини по темата: 36
22.05.2016
22.05.2016
20.05.2016
20.05.2016
18.05.2016
16.05.2016
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Да е жив и здрав,най-добрият български футболист.Шоуто беше великолепно.5 часа го гледах.Но прощалните мачове на.Очаквах повече от червената торсида.На прощалните мачове на Чико и Зума бяха с повече публика.Нямаше заря,но на трибуните беше празник.
+5
 
 
ГРАНДЕОЗЕН СПЕКТАКЪЛ.ЗАРАДВАЛ И СТОПЛИЛ СЪРЦАТА И ДУШИТЕ НА ХИЛЯДИТЕ НА СТАДИОНА В ДЪЖДОВНАТА ВЕЧЕР. И МИЛИОНАТА ТЕЛИВИЗИОНА АУДИТОРИЯ ПО СВЕТА.
+6
 
 
Каквото и да говорим, не сме виждали такъв пълен стадион за футболен мач от когато бихме Русия с 1:0 . Аз имах късмета да наблюдавам и онзи мач и този мач на стадиона. Тогава герой на мача беше Трифон Иванов, а сега му отдадохме почит. Емоцията беше голяма, аз лично не видях хора около мен, които не са с насълзени очи . А Стоичков и компания наистина направиха голямо шоу и страхотен мач. Голът на Марто беше класика, а като този на Балъков мечтаят да отбележат повечето от така наречените ни футболни звезди.
0
 
 
ГОЛЯМ!ВЕЛИК!ПЪРВИЯ МУ ТРЕНЬОР Е НЕВЕРОЯТНО СКРОМЕН,А БОНЕВ ВСЕ ПРЕД НЕГО ЗАСТАВАШЕ НА СНИМКИТЕ...
+16
 
 
" Стадиона е пълен благодарение на вас " Стоичков към публиката минути преди мача . Това само Ицето може да го каже ! Да е жив и здрав !
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: