Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Божинов пак изригна: В Сърбия ме уважават, а българите ми завиждат
Автор: Екип Burgas24.bg 10:45 / 01.05.2016Коментари (44)1695
© Facebook
Нападателят на Партизан Белград Валери Божинов за пореден път направи доста скандално изказване срещу сънародниците си. Въпреки че често е критикуван и в западната ни съседка, 30-годишният футболист смята, че сърбите се отнасят към него много по-добре отколкото българите.

"Тук гледат на мен като футболист на Партизан, а не се пишат глупости като в България. В България се пише само лошо за мен. Въпреки това, не мога да променя манталитета на българите. Ако можех, щях да го направя. Българите ми завиждат", заяви Божинов пред Informer.

Той повдигна и завесата на личния си живот, като сподели, че е в много добри отношения с бившите си половинки - певицата Алисия и моделът Николета Лозанова.

"Не се имам за прелъстител. Разбирам се чудесно с бившите ми съпруги. И на двете им казах, че трябва да поддържаме добри отношения заради децата. Всичко останало е в миналото и гледам напред. Синът ми Валерко тренира футбол и се надявам да ме надмине. И той е нападател. Само на 8 години е, но гледа Шампионската лига, Лига Европа, английското и испанското първенство. Не съм от типа амбициозни бащи, които притискат децата си. Той са иска да се занимава с футбол. Аз мога само да го напътствам и да му помагам", обяснява Божинов.

"Всичко, което правя, е заради децата ми. Редовно им пращам пари. Когато те са добре, и аз съм добре. Тежко ми е, че сме разделени, но докато мога, ще играя футбол и всичко, което спечеля, ще е за тях", казва още Валери в интервюто.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Божинов, не бъркай съжалението със завист, елементар!
0
 
 
Чагата на спорта. И тоя е национален герй ли какво?
+1
 
 
Божинов, внимание ли си търсиш? Мислиш ли, че в тежкото сиво българско ежедневие на някой му пука за теб, та да ти завижда? А и на какво да ти завиждат? Може би трябваше да ти завиждаме на големите футболни постижения, толкова големи останали в историята на футбола както останаха Пеле, Марадона, Баджио, Гулит, Кройф или имаш постиженията на сегашният Месси, та ти, дори не можеш да стигнеш Стоичков! Прощавай, но не виждам, дори и една златна топка или обувка в колекцията ти! Стига глупости, Божинов! Човек с комплекси и неуспял в живота се оправдава със завист, всички останали успели хора дори не забелязват това смешно качество.
0
 
 
Ми аз фътбол негледам пук и несум завистлив нз тос кво мъ става :-Д
0
 
 
Кой ти завижда на тебе бе, голтак! Божи-малко коте...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: