Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Акулите от Слънчев бряг заминават на Световно!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:53 / 24.11.2015Коментари (0)612
©
Състезателят на спортен клуб "Съни Бийч Джетски Рейсинг" - Кристиян Киров и тази година ще представи България на Световното първенство по Джетски в Тайланд. Най-бързите мъже на платената във вода, ще мерят сили със своите мощни джетове в Патая на 4,5 и 6 декември. Киров участва на първенството и миналата година, като записа впечатляващо класиране за дебютант, а именно 13-то място от 30 състезателя в неговия клас.

През тази година бургазлията е амбициран до краен предел да се пребори за място в топ 5, като в последните три месеца води тежка подготовка за първенството на планетата. Първоначално Киров се подготвяше в Турция, където през октомври условията за каране на джет бяха перфектни. След това в продължение на четири седмици се наблегна на неговата физическа подготовка, защото Световното първенство освен най-класните пилоти в този спорт се отличава и със своята продължителност на самите състезания. В петък целият екип на Кристиян Киров потегля за Тайланд, където през следващата седмица ще се проведе последният етап от неговата подготовка. За него е допълнителен бонус, че тази година ще управлява собствения си джет, за разлика от миналата година, когато беше принуден в последния момент да сменя своята състезателна машина.

Преди заминаването републиканския шампион на България за сезоните 2014 и 2015 заяви "Мисля, че имам сили да се преборя за по-добро класиране през тази година и се надявам този път спортния късмет да бъде с нас и да преборим огромната конкуренция".

Стартовете в Патая, Тайланд ще бъдат на 4,5 и 6 декември, като се очакват през тази година рекорден брой състезатели от целия свят.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: