Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Последният старт узакони победителите в лига "Спринт"
Автор: Екип Burgas24.bg 18:00 / 04.10.2015Коментари (0)654
©
Последният, 11-и, кръг от Черноморска колоездачна лига "Спринт" само узакони очакваните победители в третия сезон. Финалът на веригата беше за "Купа Слънчев бряг" в едноименния курорт.

При момчетата младша възраст /10-11 г./ Габриел Грозев от "Загорец 1880" /НЗ/ блесна с класа над конкуренцията и спечели всичките 11 старта. Преслав Балабанов от "Несебър" финишира втори в послмедното състезание, но ликува като първенец в генералното класиране при момчетата старша възраст /12-13 г./ При юношите младша възраст /14-15 г./ Ясен Александров от "Варна" ликвидира безапелационно теоретическата възможност да бъде изместен от върха, като грабна "Купа Слънчев бряг", а с това и крайната победа.

Велосипеди "Спринт" формираха основния награден фонд на веригата, като зарадваха първите трима в отделните възрастови групи с ваучери на стойност 2000 лв. Освен купи и медали за призьорите, 30 най-добри колоездачи във всеки от 11-те старта получиха предметни награди под формата на най-необходими пособия за колоезденето /велокомпютри, каски, гуми, ръкавици и др./.

Председателят на лига "Спринт" Димо Ангелов, единственият български колоездач с точка от олимпиада, връчи специална благодарствена грамота на президента на колоездачен клуб /КК/ "Несебър" Йордан Йорданов, без чиято подкрепа веригата от състезания нямаше да стане реалност.

Организаторите от КК "Несебър" начело с мениджъра Георги Енчев ще дадат в четвъртък, 8 октомври, пресконференция в Бургас, на която ще направят равносметка на изминалия сезон и ще очертаят плановете си за новия. Срещата с медиите е насрочена от 11.30 ч. в хотел "България".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: