Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Кристиян Киров отново републикански шампион по джетски
Автор: Екип Burgas24.bg 12:58 / 24.08.2015Коментари (0)1743
През уикенда в Приморско се проведе и последното състезание с джетове за този сезон. Дори двуметровите вълни не успяха да попречат на пилотите, да покажат уникалните си умения.

Състезателите на СК "Съни Бийч Джетски Рейсинг", Кристиян Киров и Марио Михалев спечелиха общо пет медала, два златни за Киров и два сребърни за Михалев . Най-малкия състезател на клуба, осем годишния Антон Горещилов също се представи на ниво през този сезон, като записа супер успешни класирания в категорията "Деца", където той е най-малкия участник.

За втора поредна година Кристиян Киров остана без конкуренция в генералното класиране. И през този сезон, бургазлията показа завидни умения със своя мощен джет и доказа, че е най-бързият българин във вода. Киров завоюва републиканските титли в категориите "Open" и "Pro". И в трите етапа от шампионата в Царево, Балчик и Приморско той не остави особени шансове на своите конкуренти.

"Радвам се на републиканската титла, но сега пред мен има много по-голяма цел, успешно представяне на Балканското първенство, което ще бъде на 12 и 13 септември в Слънчев бряг, надявам се да донеса медал за България от този шампионат", заяви Киров и допълни, че през месец декември ще пътува за Тайланд, където за втора поредна година ще участва на Световното първенство по джетски, като се надява тази година на класиране в топ 5. 

"Ще бъде много трудно, защото конкуренцията е убийствена, но аз съм амбициозен човек и когато си поставя цел, винаги я постигам", с усмивка казва Киров.

Другият състезател на клуба Марио Михалев също маркира успешна година, като се нареди на втора позиция в три категории - "Open", "Pro" и "JetSki".

Балканското първенство в Слънчев бряг ще събере елита на този спорт на нашите географски ширини, като до момента участие са потвърдили най-добрите състезатели на Сърбия, Турция и Украйна. Надпреварата е с подкрепата на Община Несебър и ще бъде на 12 и 13 септември на плажа в Слънчев бряг.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: