Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Събев: Бях готов да създам нов Черноморец, сега ще помагам само на школата
Автор: Екип Burgas24.bg 18:17 / 03.07.2015Коментари (1)2338
© Burgas24.bg
Акционерите на Черноморец в лицето на община Бургас и "Петрол Холдинг" не са в състояние да финансират клуба. Точно заради това се опитвам да намеря инвеститори, които ще го правят, но разбира се, те ще имат интерес и към земите на стадион Черноморец. Това заяви председателят на Съвета на директорите Митко Събев след провелото се днес Общо събрание, предаде репортер на Burgas24.bg. Бордът на директорите се събра за пръв път от три години насам, но за два часа разговори не можа да стигни до конкретни решения, а футболът отново остана на заден план.

"За съжаление в дневния ред на Общото събрание нямаше точка да се разглежда каквото и да е на тема футбол. Това, което трябваше да се направи е да се извади терена в незнайно какво дружество. Съответно другият акционер гласува против и няма как единият акционер да каже искам имотът да се прехвърли в мое дружество. И аз може да искам много неща, но не се случват", каза Събев след срещата.

Той отбеляза, че неговото предложение да се създаде ново дружество, в което да се прехвърли настоящият Черноморец, също не е било взето под внимание.

"Сдружение "Бъдеще за Черноморец" отказа да участва в подобно нещо. Ние като дружество ще се опитаме да участваме във В група, но за съжаление нещата не зависят само от нас, тъй като имотът е запориран от съдия изпълнител във връзка със взимания на община Бургас и на държавата. Как ще се процедира по-нататък не ми е ясно. Аз като кредитор не съм решил как да постъпя. Готови сме да отстъпим, да говорим, но акционерите трябва в крайна сметка да решат", коментира бизнесменът. Той подчерта за пореден път, че ще направи опит клубът да продължи да съществува.

"Ще се опитаме Черноморец да го има. Ще се водят разговори с кмета на града, с инициативния комитет. До регистрирането на отборите във В група има още малко време. Бях готов да регистрирам дружество, да дам капитал, да го даря а хората, които имат желание да се занимават с футбол. Сега не мога да гарантирам какво ще се случи с имуществото на това дружество", заяви Събев. Той обеща, че ще отделя средства поне за школата на Черноморец.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Крайно време е Събев да престане да се прави на умряла лисица! Дадоха му да разбере, че няма да му харижат терените около ст.Черноморец. Не си мислете че той гори от желание да стопанисва стадиона. Целта му беше земята около стадиона, а отбора кучета го яли! Както и стана. Да си събира парцалите и боклуците от Бургас и или в с.Подвис, или във Варна!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: