Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
"Черноморец" гради шампионски тим
Автор: Екип Burgas24.bg 14:44 / 03.07.2015Коментари (0)1229
©
Най-малките ватерполисти на "Черноморец" се класираха в златната петица на държавното първенство по водна топка в тази възраст. Макар и с година-две по-малки от своите съперници, бургаските състезатели изиграха оспорвани двубои, като в два от тях отстъпиха само с гол разлика.

"Дори и една година разлика във възрастта при деца е голямо препятствие. Единственият ни състезател, който е роден 2003 г., е капитанът Виктор Узунов. Всички останали са 2004 и 2005 г. Въпреки това отборът се представи достойно, изигра оспорвани двубои, с което даде сериозна заявка за догодина. До следващото първенство имаме достатъчно време да изградим борбен отбор. На децата им е необходим още малко опит и тяхната силна година ще е 2016-а. Тогава ще гоним много по-добро класиране в първенството, а защо не и шампионска титла", заяви треньорът на детския отбор Светозар Владков. 

Наставникът на черноморци допълни, че с базата, с която бургаските водни спортове разполагат, и с помощта на общината целта ще бъде изпълнена.

На басейна във Варна "Черноморец" победи "Славия" с 9:4. Отстъпи пред "Локомотив- Н.Н." с 2:3, от "Черно море" с 5:10, от КПС "Варна" с 2:3 4 от "Комодор" с 3:6.

Владков даде много добра оценка за играта на всички ватерполисти, но отличи двамата вратари - Александър Раднев и Александра Ненова.

Шампион за тази възраст стана отборът на "Черно море" с 28 т., а техни подгласници са съгражданите им от КПС "Варна" с 22 т. и "Комодор" с 13 т.. Четвърти е "Локомотив-Н.Н.", пети е "Черноморец" с 10 точки, шести - "Славия" с 3. Местата до 10-а позиция в крайното класиране заеха: 7-и "Ботев 2000", 8-и "Аква спорт", 9-и "Тича", 10-и "Ботев".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: