Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Йордан Господинов пред трансфер в Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 23:10 / 20.05.2015Коментари (13)2624
© Plovdiv24.bg
Вратарят на Локомотив Пловдив Йордан Господинов си тръгва огорчен от клуба. Опитният страж обяви преди минути раздялата си със "смърфовете", където пазеше до последно въпреки финансовите проблеми на клуба.

"Всяко нещо си има начало и край. Явно моето време в Локомотив изтече. Пожелавам на отбора и феновете успех и много хубави моменти през новото първенство", написа Данчо Господинов на фейсбук страницата си. 

Първо пред Plovdiv24.bg той говори за причините, които са го накарали да вземе това решение.

"Днес се случиха нещата, причините са комплексни. Сума ти пари имам до получавам, но допоследно бях коректен. Най-големите локомотивци осъдиха клуба и си взеха парите, а аз излязох най-големият глупак. Влязох им в положение, двамата с Дани Кики се оказахме най-точни. Влязох им в положение, проявих разбиране, накрая ми казаха, че за мен не са стигнали пари", откровено обясни Данчо.

От известно време той обмисля варианта да се върне в Бургас, тъй като изпитва сантименти към града и пази много хубави спомени от престоя си в Нефтохимик. Преди няколко седмици пък един от близките му приятели Еролин Кючуков, с когото са работили в Нафтата беше обявен за бъдещ директор в Черноморец. Това още повече наклони везните за неговото решение.

"Най-голямото ми желание е да остана във футбола. Бургас ми е голяма тръпка, но за да дойда първо някой трябва да ме покани. Ако Еролин ми се обади, със сигурност ще обмисля предложението му", каза още бившият национал.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Спокак едели какво ново....
на 21.05.2015 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-3
 
 
Данчо ти реши да напуснеш .Не само ти не си взел пари от Локо пд а всички.Такова е положението след като потниците стигнаха до тук.Върви си в нафтата и толкова .Локо пд ти е благодарен и успех..Това е положението в клуба-няма пари.
+7
 
 
Dанчо е един от най добрите вратари които са пазели на Локото , друг е въпроса за парите , а трети че разни палячовци се взеха много на сериозно и го изгониха по толкова долен начин ...Да им пази сега любимеца "младия" Скорчев ли е , Морчев ли е с забавените реакции ... Успех Данчо за напред
на 21.05.2015 г.
+4
 
 
Данчо, вярно е , че хляба е с пари. Ама не се прави така. В Нефтохимик се пеят песни за теб, а ти се готвиш да играеш за отбора, заради който ни няма. Заплатата - добре, ама след като си в края на кариерата си, не искаш ли да те помнят като сърцат спортист, а не като обикновен наемник.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 21.05.2015 г.
-1
 
 
Тоя колко кинти направи покрай вас..
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: