Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Зелените фенове: Нефтохимик не е бизнес, а история, слава и любов
Автор: Екип Burgas24.bg 20:40 / 05.05.2015Коментари (7)3980
© Burgas24.bg
Обединените фенове на Нефтохимик изпратиха отворено писмо до медиите във връзка с обещанието на община Бургас да изгради база за "шейховете". 

Burgas24.bg го публикува без редакторска намеса.

"Уважаеми журналисти, приятели, легенди на Нефтохимик, привърженици на най-обичания клуб в град Бургас.

Преди около седмица , всички ние станахме свидетели на най-хубавата новина за футбола в града ни от години насам. Г-н Димитър Николов съобщи, че в Славейков започва изграждането на спортна база за Нефтохимик. Нещо, което близо десетилетие никой не вярваше, че може да се осъществи. Това за което близо десетилетие никой не прие за сериозно и важно е на път да стане факт.

Дълги години гражданите на Бургас , закърмени със зелената идея бяха принудени да подкрепят любимия отбор на всякакви стадиони из България, но не и в родния си град. Дълго време нашите деца тренираха на условия подхождащи на всеки друг, но не и на клубът лице на град Бургас - Нефтохимик. Правеха се десетки опити да се затрие , унищожи и смачка нашият клуб, но именно заради безрезервната и необятна любов на феновете той все още е жив.

Нефтохимик не е бизнес и интереси. Той е история , слава и любов и искаме да кажем ясно и точно на всеки един осмелил се да пречи на тази любов- не смейте , защото тя е толкова силна, че е готова на всичко. Времето за нас е дошло и ние сме твърдо решени да отстояваме изграждането на тази база , която наричаме бъдеще за нашите деца.

За пореден път ще се обърнем и за така жадуваната от нас привържениците на Нефтохимик през годините, обществена подкрепа на хората, които имат немалка заслуга в близкото минало за запазването на марката Нефтохимик жива - нашите легенди. През всичките тези години пред нас стоя проблемът с липсата на база. На наш дом! Ето сега това е на път да стане факт.

Заровете томахавките и облечете зелените екипи отново! Нашият клуб е синоним на успехи , нашият клуб е синоним на слава и заслужава своят дом, собствен дом в рамките на град Бургас. Това ще даде ново значение на термина "бургаски футбол", и вярваме че пак ще завалят истински зелени звездички, защото Нефтохимик е марката, която създава.

Използваме момента да благодарим на всички които участват в това начинание. Благодарим най-напред на кмета на град Бургас г-н Димитър Николов, на г-н Павел Бошнаков който застана зад проекта , на Управителния съвет на ФК. Нефтохимик Бургас 1962, който неуморно работи за да се случи всичко това.
Ние сме зад вас и няма да направим нито крачка назад".

Обединени привърженици на Нефтохимик.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Как ще ви го хакам в калните устички шаранчета смешни марш по селата във В група мама ви дее*а измекяри де*а 10 човека цял живот !!!!!
Aнонимен
на 09.05.2015 г.
-1
 
 
КЛОШАРИ ИЗМИСЛЕНИ ХИБРИДИ
+1
 
 
Ей,ама не спряха разни малоумници(да не казвам като кой) да дрънкат за ''автентичност'' и да се мерят с историята на Черноморец.Все едно ЦСКА да се мери с историята на Славия,Ботев или Левски...Иначе,идеята е отлична,но с помощи от фенове-няма да стане.Дано да има сериозен инвеститор.А с ''Лазур'' какво ще става?
Aнонимен
на 06.05.2015 г.
+1
 
 
нови екипи ще имате зелени фланелки кафяви гащи
на 06.05.2015 г.
-1
 
 
Вие ли точно ще ни правите забележки за история,бе ? Вие знаете ли къде сте създадени? Преди 100 години в Бургас? Или преди 10 в Айтос? Историята си присвоихте като всичко останало. Като се кръстиш "Черноморец" и моментално ставаш 100 годишен отбор само във вашите глави. С какво можете да се похвалите? С първо място в "Б" и няколко 6-ти в "А"? Незнам на нас медали ли ни купиха, ама вие даже публика не успяхте да си купите? Без история! Без стадион! Без школи! Без фенове! Само няколко десетки милиона задължения са всичко, с което ще ви запомнят. И сега мечтаете да закрият 4-ти отбор във Ваше име.Купете си достойнство, ако можете. :)) По-добре преди 50 години от строители в Камено, отколкото преди 10 от престъпници в Бургас.
-1
 
 
каква история е келеши, знаете ли къде сте създадени, знаете ли под какво име сте създадени, знаете ли къде сте играли първите си мачове, защото мълчите като мушнати гайди за ранната си история, Строител 1962(Камено), или само купените сребърни медали признавате за история :))
Aнонимен
на 05.05.2015 г.
+1
 
 
Как да не е бизнес-питайте ръководството-джамбазов и тодоров хахаха
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: