Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец загуби с 1:3 oт Локомотив Горна Оряховица
Автор: Екип Burgas24.bg 08:49 / 10.04.2015Коментари (10)2497
© Пресслужба Черноморец
Отборът на Черноморец Бургас допусна загуба с 1:3 след драматичен обрат от Локомотив /Горна Оряховица/ на стадион "Лазур". Двубоят от 21-ия шампионатен кръг на първенството в "Б" група беше равностоен през първото полувреме. 

"Акулите" наложиха своя домакински натиск, владееха повече топката, контролираха събитията на терена, но трудно стигаха до чисти положения. В 7-та минута силен изстрел на Милен Танев от свободен удар мина високо над вратата пазена от Радослав Рашков. 

Гостите от Горна Oряховица имаха един удар, но стражът на бургазлии Янко Георгиев се намеси и предотврати опасността. В 30-та минута "акулите" стигнаха до второто положение в срещата, което доведе до откриване на резултата. Галин Димов изведе по блестящ начин капитана Деян Христов, който остана очи в очи срещу стража на гостите Рашков и със силен шут по земя прати кълбото в долния ляв ъгъл за 1:0 в полза на бургазлии. 

Малко преди края на първата част терминаторът Деян Христов имаше още две ситуации, в първата стреля отстрани вратата, а при втората стражът Рашков се намеси. Галин Димов също шутира, но кълбото мина встрани от врататa. Така завърши и първото полувреме с гол преднина в полза на Черноморец.

През второто полувреме отборът на Черноморец за втори пореден мач допусна гол от съблекалнята, както и с Локомотив Мездра през уикенда само, че от дузпа. В 50-та минута след центриране в наказателното поле на бургазлии, най-съобразителен се оказа Янаки Смирнов, който след удар с глава изравни резултата. Топката се отби в страничната греда и влезе във вратата на Янко Георгиев. 

В 67-та минута гостите от Горна Оряховица нацелиха и напречната греда. След свободен удар, появилият се като резерва Мирослав Иванов можеше да вкара и втори гол за своя тим. В 70-та минута Деян Христов от състава на "акулите" стреля с глава, но топката мина над вратата на Рашков. 

В 77-та минута гостите от Горна Оряховица направиха пълeн обрат. След разбъркване в наказателното поле на бургазлии най-съобразителен се оказа Анатолий Балъков и отблизко разстояние наказа за втори път стража на Черноморец Янко Георгиев. След попадението "акулите" не можаха да реагират, имаше твърде малко време. Деян Христов стреля от свободен удар в заключителните минути, но кълбото срещна стената на гостите, а след това вратарят Рашков улови топката при добавката. 

В заключителните секунди на срещата гостите от Горна Оряховица отбелязаха и трето попадение. В 89-та минута отново Янаки Смирнов се разписа, оформяйки крайния резултат 1:3.

След това поражение, отборът на Черноморец остана на предпоследното 15-о място с актив от 19 точки. След победите на своите опоненти за оставането в групата Ботев /Враца/ и Верея /Стара Загора/, класирането е следното: 14-и са Ботев с актив от 23 точки, след като спечелиха с 1:0 срещу ПФК Бургас. На 13-а позиция са Верея /Стара Загора/ с 24 точки, които също спечелиха с 1:0 в 88-та минута от дузпа срещу Локомотив Мездра.12-и са Локомотив Мездра с 26 точки.

В следващия 22-и шампионатен кръг на първенството в "Б" група, "акулите" гостуват на ОФК Пирин /Благоевград/. Двубоят между двата тима е на 15-и април /сряда/ от 17:00 часа на стадион "Градски" в Благоевград.
Още по темата: общо новини по темата: 89
07.05.2015
02.05.2015
30.04.2015
22.04.2015
19.04.2015
17.04.2015
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 10.04.2015 г.
+2
 
 
ЗАКРИВАй КОМЛУКА!!! дечо пуфо сача шопа велико близначките върбан цацата божо са Жени и Жалбаджии...ооооредяяяха зъбите на пуфо дееечо взеее си час за ортопед винаги ше газиме комлукаааа даааже и под името Бургаааас.... ШАРАНИ Ш'ВИ ПРЪСНИМ ХАЛКИТЕЕЕЕЕ
Aнонимен
на 10.04.2015 г.
+1
 
 
Закривай, Бургас е зелен само Нафта оле.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: