Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Черноморец победи Поморие във втората си контролна среща
Автор: Екип Burgas24.bg 08:38 / 25.01.2015Коментари (2)1519
© Пресслужба Черноморец
Отборът на Черноморец Бургас спечели с 2:1 втората си контролна среща от зимната подготовка срещу първенеца на Югоизточната "В" група ОФК Поморие. Двубоят се проведе на спортно-тренировъчната база "Гнездо на акули" край летище Сарафово.

Символичните домакини от Бургас контролираха събитията на терена, владееха повече топката и заслужено се поздравиха с победа след края на срещата.

Още в 15-та минута Борислав Борисов от състава на "акулите" беше изведен сам срещу стажа на гостите Петко Пацов, който е състезател нa Черноморец, но се наложи да застане на вратата на "поморийските акули". Изстрелът на Борисов мина покрай дясната греда и излезе в аут.

В 25-та минута гостите от Поморие можeха да открият резултата, но шутът на Димитър Коларов беше избит в корнер от вратаря на домакините Янко Георгиев.

В 31-та минута домакините от Черноморец откриха резултата. Борислав Борисов изведе Деян Христов зад гърба на защитата на Поморие и терминаторът плъзна топката покрай Петко Пацов, давайки преднина на "акулите" зa 1:0.

Две минути преди края на първата част, Борислав Борисов удвои преднината на Черноморец. Той напредна отляво и стреля, топката се отклони в защитник и прехвърли стража Петко Пацов, като кълбото се озова за втори път в мрежата му.

През второто полувреме събитията се развиваха предимно в средата на терена. Наставникът на бургазлии Неделчо Матушев пусна в игра всички налични футболисти, включително и тези, които карат пробен период. 

Двата отбора трудно стигаха до чисти положения, като за "акулите" Деян Христов и Даниел Стаматов можеха да дадат още по-комфортна преднина.

В 57-та минута Деян Лефтеров от състава на Поморие можеше да намали резултата, но и неговият изстрел беше спасен от резервният страж, който застана през втората част Димитър Николов.

В 86-та минута отново стражът на бургазлии Николов парира удари на Господинов и Христов. Все пак символичните гости от Поморие отбелязаха почетно попадениe в самия край на мача, след като точен за "поморийските акули" беше Руслан Господинов, оформяйки крайния резултат - 2:1.

Това беше последната контролна среща за бургазлии преди турнирът в Поморие, който е в началото на февруари."Акулите" ще изиграят две срещи от своята група, като първата е срещу Локомотив /Пловдив/ на 7-и февруари /събота/, oт 15:00 часа, а след това срещу Тунджа /Ямбол/ на 10-и февруари /втроник/, oт 15:00 часа, преди мачовете за челните места от турнира.

След турнирът "Pomorie cup", акулите гостуват в първи мач от пролетния дял на първенството в "Б" група срещу лидера Монтана, на 28-и февруари /събота/, от 15:30 часа на стадион "Огоста" в град Монтана.

Още по темата: общо новини по темата: 43
04.03.2015
27.02.2015
24.02.2015
24.02.2015
21.02.2015
20.02.2015
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 26.01.2015 г.
0
 
 
Тъп, по-тъп, най-тъп, мазут!!!!!
Aнонимен
на 25.01.2015 г.
0
 
 
ЗАКРИВАй КОМЛУКА!!! дечо пуфо сача шопа велико близначките върбан цацата божо са Жени и Жалбаджии...ооооредяяяха зъбите на пуфо дееечо взеее си час за ортопед винаги ше газиме комлукаааа даааже и във Областната Бееее.... ШАРАНИ Ш'ВИ ПРЪСНИМ ХАЛКИТЕЕЕЕЕ
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: