Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Възроденият Нефтохимик започна с четирима нови
Автор: Екип Burgas24.bg 17:34 / 12.01.2015Коментари (11)2270
Възроденият Нефтохимик се събра за първа тренировка през 2015 година. Тимът бе изведен на градския стадион в Българово от наставника Ангел Стойков и спортно-техническия директор Костадин Джамбазов. На заниманието присъстваха още президентът на клуба Ивайло Стоянов, административният директор Николай Тодоров и представителите на генералниия спонсор "Мастерхаус" Павел Бошнаков и Мартин Бошнаков.

На първата тренировка футболистите и спортно-техническият щаб излязоха със зелени екипи, с емблемата на ФК Нефтохимик Бургас 1962. Както е известно ПФК Бургас и ФК Нефтохимик Бургас 1962 обединиха своите усилия в създаването на силен бургаски отбор. Към състава се присъединиха Станимир Андонов от Добруджа, Петър Казаков от Верея (СтЗ), Димитър Георгиев от Славия и Емануил Манев от Усти на Лабе (Чехия). Под ръководството на Ангел Стойков се подготвяха и юношите на Нефтохимик.

Преди да започне заниманието, президентът на клуба Ивайло Стоянов поздрави всички. Той пожела на целия екип здраве и много успехи на футболния терен. Стоянов гарантира, че ръководството ще направи всичко по силите си, за да може играчи и треньори да мислят единствено и само за футбол. Павел Бошнаков, собственик на веригата строителни хипермаркети "Мастерхаус" - генерален спонсор на ПФК Бургас, обеща, че проблеми от финансово естество няма да има. Той добави, че както и досега, занапред също всичко ще изплаща в срокове и забавяния няма да има. Преди да започне самата тренировка, всички вдигнаха наздравица, а президентът Ивайло Стоянов и административният директор Николай Тодоров разрязаха торта с емблемата на Нефтохимик и надпис "Бургас е зелен".

"Целта е да се създаде млад и перспективен отбор, който да има свой стил и облик. Групата, с която започваме подготовката, ще бъде редуцирана. Тези, с които до този момент сме се разделили, е изцяло по наше желание. Тези, които сме ги искали, сега са в отбора. Те ще бъдат основното ядро. Очакваме още състезатели, но тяхната бройка няма да бъде голяма. Двама или трима максимум", коментира Ангел Стойков.

"Нефтохимик е минавал и през по-тежки периоди в историята. Клубът винаги ще го има. Обединението на усилията, което направихме с ПФК Бургас, е именно в насока да се изгради един силен отбор. От едната страна са по-доброто финансиране и по-добрите условия, от другата - школата и феновете. Мисля, че това ще даде резултат. Тук обаче трябва да се акцентира не върху обединението на два клуба, а върху това на всички клубове в Бургас и да се помисли за спортната база в града", заяви административният директор на бургазлии Николай Тодоров.

Още по темата: общо новини по темата: 11
22.03.2015
15.03.2015
27.02.2015
17.02.2015
11.02.2015
11.02.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 13.01.2015 г.
+2
 
 
не забравяи 4е Бургас и Пловдив са Тракииски градове и населението в тези градове са наследници на древна цивилизациа от там идва и това привли4ане между Пловдив4ани и Бургазлии а са и то4но поради тази при4ина наи хубавите градове в Българиа
Aнонимен
на 12.01.2015 г.
-3
 
 
Егати и уродливия мелезоподобен отбор.атлетомастбургохимик2015
+4
 
 
Не зная защо бургаският футбол закъса толкова много.Един от най хубавите градове в България,но за съжаление като Пловдив, еснафски.Ще се радвам футболът да тръгне нагоре,тъй като имам тръпка към Бургас,а и много приятели,които знам,че го обичат.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: