Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Обединението "Нефтохимик – ПФК Бургас" пуска акции на Фондовата борса
Автор: Екип Burgas24.bg 14:19 / 09.01.2015Коментари (28)6610
© Флагман
Възроденият "Нефтохимик", който се върна в професионалния футбол с лиценза на ПФК Бургас, смята да копира модела на ЦСКА, като пусне акции на Фондовата борса до няколко месеца. Това разкриха на днешната пресконференция представители на обединението "Нефтохимик - ПФК-Бургас". Плановете са още през лятото да започне първичното публично предлагане на акциите на "шейховете". Акциите ще се предложат на фенове и бургаския бизнес.

"Вярвам, че в града има много фирми и поддръжници на "Нефтохимик", които биха се включили. Издръжката на професионален отбор не е по силата на една фирма и заради това очакваме подкрепа", каза силният човек в досегашния тим ФК "Бургас" Мартин Бошнаков.

"Искаме да върнем Нефтохимик там, където му е мястото - в професионалния футбол. Това е клубът с най-богата история и ни се иска оттук нататък да възродим този клуб", каза изп.директор на обединението Ивайло Стоянов, който представи и новия спортно-технически щаб. Треньор остава Ангел Стойков, Костадин Джамбазов ще бъде спортно-технически директор, а Николай Тодоров е назначен за административен директор.

Лошата новина за зелените фенове е, че до края на годината ще трябва да пътуват 30 км, за да гледат любимия си тим. "Нефтохимик" ще доиграе шампионата в гр.Българово, а от новия сезон плановете са да се премести или на стадиона в Долно Езерово, който трябва да бъде кардинално ремонтиран, или на стадион "Черноморец". Обединението ще доиграе сезона под името ПФК "Бургас", но най-вероятно ще излиза на мачовете си със зелени екипи - такива, каквито са на "Нефтохимик".

По думите на административния директор Николай Тодоров клубът имал подкрепата на Община Бургас, но на този етап е много амбициозно да се мисли за влизане в "А" група, въпреки че отборът има възможност да атакува елита още през тази година. По-скоро ще се работи в перспектива, отбеляза Тодоров.

Източник: Флагман

Още по темата: общо новини по темата: 11
22.03.2015
15.03.2015
27.02.2015
17.02.2015
11.02.2015
11.02.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.01.2015 г.
0
 
 
смешковци вие до година и на аллах сте се молите ве помаци розови!знаете ли кои ви е отбора мелези уродливи?аре у балгарово сега,камено утре,сарафово вдруги ден
на 11.01.2015 г.
0
 
 
Добре ,че пускат теми за Нефтохимик, че да се сети човек , че имало фенове и на Черноморец. Под дърво и камък да ги търсиш - няма ги намери. Само като стане време да злобеят излизат. То с тези успехи, как да не си вирнат носа.
+1
 
 
Къде, кога и на каква цена ще се продават акциите. А то хората се вълнуват, започнаха да заделят средства. Дали ще ги огрее всичките?
-3
 
 
И това извращение(поредно) за Нефтохимик ли ще се брои?Не разбраха,че няма Нефтохимик,щото няма Нефтохим...Такава е съдбата на ведомствените отбори
Aнонимен
на 10.01.2015 г.
0
 
 
Глупчо розов-така ще се казва стадиона в акацийте-меката на бургаския футбол!ти доволен ли си всяка година да подкрепяш различен отбор,а,а?джамбаза е голям...хем ще лапа,хем ще ви довърши!
на 10.01.2015 г.
+2
 
 
Всяка година нов Нефтохимик , а шараните само с един Черноморец успяха да осерат картинката. Дайте им няква награда та да млъкнат. Направете им и на тях един Фалос в Морската градина ! Кога ще прекръстите отбора на Черноморец Арена 1919 г. , впрочем ? Преди или след като собственика ви срине всичко свързано с бургаския футбол ?
Aнонимен
на 10.01.2015 г.
-2
 
 
Кмете,спри се...не нлизай в тяхните схеми!
Aнонимен
на 10.01.2015 г.
-3
 
 
Поздрав за мазута с песента "до тука беше..."к.джамбазов и сие!
Aнонимен
на 10.01.2015 г.
-3
 
 
Мърши розови-всяка година нов нефтосмешник да правите,хахах и сигурно пак сте от1962г преди христа.паляции.пак ли ще припознавате "вашето"отборче,а селяци-варш от Бургас!
Aнонимен
на 10.01.2015 г.
+1
 
 
САМО ТАКА, ДЖАМБА, ТОЗИ ПЪТ МАЙ ГИ ЗАКРИ НАЦЯЛО
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: