Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Футболен гранд с оферта към шефа на "Звездичка" за директорски пост
Автор: Екип Burgas24.bg 10:40 / 18.12.2014Коментари (0)1727
©
Председателя и главен треньор на ДФК "Звездичка" в потънал в размисли и страсти през последните дни. Роден футболен гранд е отправил на два пъти предложение на висок и отговорен пост. Става въпрос за шеф на ДЮШ на съответния клуб. "Нека не коментираме нищо предварително. Да, обадиха се акционерите на клуба. Всички го знаем кой е, но искам да се знае, че Бургас и Звездичка са на първо място за мен и започнатото в нашия град е нещо уникално" каза Алексиев. Ако той приеме да оглави школата на родния гранд, автоматически ще се превърне в най- младия административен директор в историята на въпросния тим.

Асът на бургаската "Звездичка" е на 29 години и е незаобиколим фактор, щом стане въпрос за детско- юношески футбол у нас. Бургаската школа написа онази рецепта за масовия спорт и за развиване на млади дарования, която трябва да се приложи именно в големите клубове и то незабавно- в името на оцеляването на българския футбол. В "Звездичка" тренират близо хиляда малки, големи и още по- големи деца, участията и организирането на турнири са в изобилие през годината, построена бе клубна база на солидна стойност.

"Децата в ДФК Звездичка не спират да мечтаят да бъдат като големите футболисти, сега повече отвсякога, заради страхотният терен с който разполага школата за таланти. Трудно ще напусна борда на кораба за да отида на друг, каквато и да бъде офертата. На този етап наистина не искам да казвам каквото и да е. За строежа на футболната база на Звездичка бяха необходими над 400 хиляди лева, много костваше на школата докато бъдат намерени тези пари, благодаря за търпението на бизнесмени, към които все още не сме се издължили" допълни още Алексиев.

Наскоро той стана двукратен носител на прриза "Бург на годината", или още класацията за най- заслужилия с делата си бургазлия за съответната година. Тазгодишния никулденски турнир при детските градини вече е в архивите, като за първи път в досегашните издания, победител стана "Калина Малина" от кв. "Ветрен". За нуждите на бургаските детски градини пък бе изградена единайста спортна площадка със съдействието и помощта на "Звездичка". Скоро учебното заведение "Райна княгина" ще реже лентичка.

Днес на клубната база "Звездичка Арена"ще има демонстративен мач с участието на известни треньори и футболисти. В Бургас е почетния президент на школата Анатоли Нанков. "На първенства и турнири, ние от екипа - не държим толкова на резултатите, колкото на модела на работа с децата, резултатите ще си дойдат сами, сега е важно децата да тренират и да се забавляват докато го правят Тавана при на е 11- 12 годни но когато стигнем до 16-17, ще се видят резултатите - смятам , че от нашата школа ще излязат доста национални състезатели - виждайки какъв потенциал имат децата на Бургас" каза предколедно каза легендата на ЦСКА Анатоли Нанков.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: