Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Кобрата завежда дело срещу Кличко
Автор: Екип Burgas24.bg 09:50 / 03.12.2014Коментари (2)2705
©
Кубрат Пулев обмисля да заведе контрадело срещу Владимир Кличко. Кобрата призна това в ексклузивно интервю за World boxing news. 

Както е известно, световният шампион пусна иск срещу българина заради обвиненията, че употребява допинг и умишлено не иска да се подлага на извънредни проверки. След победата си на 15 ноември обаче украинецът си позволи да нарече Кобрата "простак" в едно от интервютата, които даде пред германските медии.

"Обвиненията срещу мен са абсолютно неоснователни. Той обаче ме обиди, след като ме простак и мога да заведа контрадело срещу него. Все още обмислям този вариант. Кличко просто няма основа, на която да спечели делото срещу мен. Сигурен съм в това, което казвам, защото така го чувствам и мисля", коментира ситуацията Пулев.

Той призна, че не очаква да получи шанс за реванш от Владимир Кличко. Българинът обаче е категоричен, че ще се бори за подобен мач. Пулев е готов да се бие срещу Тайсън Фюри или Дерек Чисора.

Българинът даде да се разбере, че не очаква Владимир да му даде реванш. Той е категоричен, че ще се бори за подобен мач. Преди това обаче българинът се е прицелил във възвръщане позициите си в световната ранглиста. За целта Пулев е готов да излезе срещу Тайсън Фюри или Дерек Чисора. Фюри спечели с нокаут в 10-ия рунд битката за Великобритания в края на миналата седмица и взе европейския пояс.

"Надявам се, че в началото на 2015 г. отново ще съм на ринга и ще се бия с Фюри или Чисора. Смятам, че всеки един от тях може да победи Кличко. Всичко е въпрос на правилна стратегия, тактика и късмет. Те направиха добър мач помежду си и са сред потенциалните ми съперници", призна Кобрата.

 

Още по темата: общо новини по темата: 60
01.05.2015
21.01.2015
25.11.2014
19.11.2014
18.11.2014
18.11.2014
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Фюри преди няколко дни би Чисора в претендентски мач, чака си вече мача с Кличко и изобщо не му дреме за нашата кобра. Друго на ръка е, че и Фюри, и Чисора ще го бият много лошо. А осносно иска - Кобрата за да докаже, че не е прост, трябва да се подложи на тест за интелигентност, където резултата е ясен :) Трябва май и съдията да отсъди, че е простак, та да се успокои малко.
+6
 
 
Нашият се насра. Не стига, че супер категорично изяде боя ми продължава да бръщолеви глупости. зае*и го оня и толкоз. Нали продължаваше напред.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: