Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Юношите на Черноморец с убедителна победа в отложен мач от областното първенство
Автор: Екип Burgas24.bg 09:18 / 23.11.2014Коментари (0)1315
©
Елитната юношеска формация на Черноморец Бургас до 19 години /набор 1996 и 1997/, с треньор Росен Кавръков спечели убедително с 5:1 срещу връстниците си от Созопол, в отложен мач от 5-ия кръг на областното първенство.

Двубоят се разви изцяло под диктовката на бургазлии, които отбелязаха цели 5 попадения. След изстрел на Александър Димитров, защитник на Созопол изчисти кълбото от голлинията и Мартин Иванов от състава на "акулите" довкара избитата топка, като откри резултата.

Второто попадение за домакините не закъсня. Митко Митев центрира към Александър Димитров, който с воле покачи резултата на 2:0. Класическото 3:0 оформи Стойчо Атанасов /Чочо/, който след чудесно центриране на Звезделин Стефанов с летящ плонж прaти кълбото с глава за трети път във вратата на гостите от Созопол.

Последните две попадения за Черноморец отбеляза героят класирал старшата възраст на полуфиналите в турнира за купата на БФС-Антон Атанасов, който все по-често попада в групите за мачовете на представителния тим на "акулите", като има записани няколко участия като резерва.

Мартин Иванов изведе чудесно Антон Атанасов сам срещу стража на гостите, който го преодоля и от малък ъгъл отбеляза четвъртото попадение. Петият гол за бургазлии падна след чудесен пробив и пас от аут линията на Стойчо Атанасов /Чочо/, който изведе на празна врата Антон Атанасов, който отбеляза второто си попадение в срещата.

В края на двубоя все пак гостите от Созопол върнаха един гол чрез бившия нападател на "акулите"- Димо Димов, който остана сам срещу вратаря Петко Пацов и реализира почетното попадение.

Черноморец Бургас U19: Янчо Костадинов (Петко Пацов), Даниел Андреев, Георги Николов, Звезделин Стефанов (Павел Парушев), Боян Милков, Георги Георгиев (Айдън Ариф), Димитър Мавров (Вилен Гегамян), Мартин Иванов, Антон Атанасов, Александър Димитров (Даниел Костов), Митко Митев (Стойчо Атанасов-Чочо)

След спечелената победа възпитаниците на треньора Росен Кавръков имат 16 точки в своя актив, след 7 изиграни кръга, като сa с една загуба от тима на Несебър с 5:3 и равенство срещу градския съперник Нефтохимик 1:1.

Това беше последен официален двубой на старшата възраст за календарната година.На пролет, "акулитe" гостуват на Тунджа Ямбол, като двубоят е от втория дял на първенството.

Както знаете, областното първенство Бургас е съставено от 8 отбора, като в челото на класирането са тимовете на Несебър, Нефтохимик и Черноморец.

Още по темата: общо новини по темата: 53
17.06.2015
14.06.2015
13.06.2015
13.06.2015
11.05.2015
30.04.2015
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: