Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Два "хикса" разнообразиха резултатите в Областното по мини футбол
Автор: Екип Burgas24.bg 11:32 / 28.10.2014Коментари (0)826
©
След множество резултатни и не чак толкова двубои, случи се в рамките на кръг да станем свидетели на два мача да завършат без победител - нещо, което е рядко явление във футбола при формат 5+1. В изминалия 5-ти кръг мачовете "Сокол" /Порой/ - ФК "Бургас футбол" (6:6) и "Каблешково" - "Балкан" /Добра поляна/ (5:5) бяха въпросните изключения, в които не бе излъчен победител.

В същото време шампионът "Долно езерово" се намести на уютната втора позиция, след като измъкна ценни, но и трудни, 3 точки при гостуването си на новака в групата "Топчийско". Топ сензацията на кръга бе в бургаския квартал Долно езерово, където падението на бронзовия медалист от миналия сезон "Локомотив 1932" продължи с ново поражение, този път с 4:6 от амбициозния отбор на "Спортист" /Бата/.

Прави впечатление, че родният еквивалент на испанския гранд "Барселона" не се представя никак добре. Момчетата от Просеник са първи във временното класиране, но отзад напред. Тимът от Руенско в пет поредни мача не може да стигне дори до точка, а в изминалия кръг загуби като домакин с 1:9 от "Ахелой". Това бе първа шампионатна победа за ахелойци. "Барселона" пък за втори път губи у дома с такъв резултат, след като стартира със същото поражение от "Топчийско".

Интригуващо е в таблицата при голмайсторите, където досегашния лидер Муса Вейсел от "Балкан" /Добра поляна/ не само завиши головата си сметка, но вече си има и компания в подножието на върха. Младата надежда от Добра поляна сега има 14 гола, а с два по-малко е Селим Селим от тима на "Топчийско". Трети с 11 гола в противниковите врати е друг млад талант - Яни Николов от "Каблешково". 8 попадения има Райно Иванов от "Долно езерово". С по 7 гола следват Исмаил Рашад от "Сокол" /Порой/, Петър Кръстев от "Каблешково", Яни Димов от ФК "Бургас футбол" и Бекир Кадил от "Руен".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: