Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Над 300 зрители и участници аплодираха инициативата "Да спортуваме заедно“
Автор: Екип Burgas24.bg 15:59 / 15.10.2014Коментари (0)652
Спортната площадка на Гимназията по електроника и електротехника "Константин Фотинов" бе изпълнена до краен предел за провеждането на инициативата "Да спортуваме заедно" на ОИЦ Бургас и 28-те областни информационни центрове в България.

Повече от 100 състезатели от спортовете лека атлетика, волейбол, баскетбол и футбол взеха участие в турнирна надпревара, на модерното спортно съоръжение, изградено с помощта на европейски средства. Интересът към събитието надхвърли и най-смелите очаквания и изненада изключително приятно не само участниците, а и гостите на спортния празник.

Футболните легенди на Бургас Милен Георгиев и Пламен Крумов бяха специални гости на проявата, като дадоха началния удар на футболния мач, раздадоха много автографи на топки и фланелки, снимаха се с участниците, дадоха и много интервюта за медиите.

-Това е една чудесна инициатива, в която реших да се включа без никакво колебание - заяви футболният мениджър и бивш футболист Милен Георгиев. Спортът възпитава личности и калява характери, като едновременно с това носи в себе си и много добродетели. Изключително приятно съм изненадан от това, което са свършили хората от Областния Информационен център и не се съмнявам, че това е само началото на една полезна и добра инициатива, която дай боже да се превърне в традиция - завърши Георгиев.

Неговият колега и приятел Пламен Крумов добави, че за него е чест и удоволствие да бъде официален гост на подобно събитие и с готовност, би откликнал на всяка проява от такъв характер. Футболистът в момента е част от футболния Черноморец, който играе в Б професионална футболна група.

Празникът продължи над два часа, след което учениците отидоха на редовни занятия. Състезателите получиха футболни и волейболни топки с автографи на двамата изявени спортисти и фланелки на инициативата "Да спортуваме заедно".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: