Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Бургас посреща националния шампионат V1 Challenge България
Автор: Екип Burgas24.bg 14:54 / 25.09.2014Коментари (0)710
©
На 28 септември (неделя), от 14.00 часа, булевардите Тодор Александров и ул. Спортна в град Бургас ще се разлюлеят от автомобилния фестивал, който се провежда с родените да побеждават машини Volkicar. Предстоящото състезание ще е четвърти кръг от националния шампионат V1 Challenge България и ще вдигне адреналина на всички фенове на моторния спорт в морския град в рамките на 4 часа. То ще състои веднага след поредния кръг от Националния шампионат "Затворен кръг", който традиционно се провежда на същото състезателно трасе.

Носителят на две победи в Пловдив и Русе Костадин Щерев, победителят във Варна Искрен Маринов, пилотът Симеон Донов, спечелилият специалната награда за най-бърза обиколка в град Русе, напористата и технична Диана Стоянова, 17 годишният Гюрбхюссеин Абдулаев от Азербайджан, заелия второ място в Русе турски пилот Тахсинтунч Тин, туркинята Биллур Мюейет както и други представители от Турция ще се съревновават с хъс за победата.

Организаторът Тезджан Мустафов и неговия екип T&М Racing провеждат автомобилния шампионат V1 Challenge в иновативен за България формат, който включва освен състезателната надпревара, така и атрактивни демонстрации. Феновете на мото спорта и в Бургас ще станат свидетели на специално създадено Volkicar шоу с мис Автомобилизъм и нейния отбор красавици. По булеварди пред очите на хиляди зрители ще се проведе и уникално дрифт шоу. Спонсорите от Lassa пък са обещали награди за всеки от публиката, а момичетата на Еlf ще се разходят сред публиката, за да изненадат присъстващите с интересна игра. За настроението ще се грижи и популярния радио водещият Ники Тодоров.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: