Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Херо взима още футболисти на Черноморец в Левски
Автор: Екип Burgas24.bg 14:03 / 15.09.2014Коментари (0)892
©
Димитров урежда Уатара и Маркиньо за "сините"
Левски ще пробва нова порция футболисти през тази седмица, твърди "Тема Спорт". На "Герена" се очаква да пристигнат крило, полузащитник и нападател. Сред тях най-вероятно ще бъдат и бившите играчи на Черноморец Юсуф Куатара и Маркиньо. Двамата са били предложени на спортно-техническия директор Георги Иванов от Димитър Димитров, който ще застане начело на сините след Нова година. Херо познава отлично качествата им, тъй като им бе наставник на "Лазур". Преди няколко дни сините привлякоха друг бивш кадър на Черноморец - Наджиб Амари. Офанзивният полузащитник подписа за 2 години и дебютира срещу Славия вчера.

26-годишният Куатара е без отбор повече от година, след като избяга от Черноморец през пролетта на 2013 година. Преди това обаче крилото остави добри впечатления, като в 25 мача с екипа на акулите отбеляза 4 попадения. Силното представяне дори му донесе и няколко повиквателни за националния тим на Буркина Фасо. За разлика от него португалецът Маркиньо все пак имаше друг клуб - Васлуй, но така и не успя да се докаже. Нападателят изкара само няколко месеца от 2014 година в румънския тим, преди да разтрогне договора си. В престоя си на "Лазур" пък той записа 17 мача и 3 попадения.

Спортният директор и настоящ треньор Георги Иванов държи да подсили тима в офанзивен план, но иска новите играчи да са готови да влязат веднага в игра. Именно това бе и причината от "Герена" да си тръгнат Жугурта Хамрун - Жужу, Алексис Алар, Маурисио Гомес и Фредерик Нимани, които изкараха проби този месец.

Със сигурност сините ще привлекат нов нападател, тъй като след напускането на Валери Божинов разполагат само с Валери Домовчийски и Аниете, но той не е типичен играч за върха на атаката.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: