Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (2)
Бургаския клуб по спортни танци “Бургас 1975 “ с 14 медала от държавното първенство
Автор: Екип Burgas24.bg 14:22 / 10.07.2014Коментари (0)1014
Танцовите двойки на КСТ"Бургас 1975" показаха своята класа и професионализъм в Държавното първенство по спортни танци Албена 2014 и в Международния турнир по спортни танци Albena Open, като донесоха на града 6 златни, 5 сребърни и 3 бронзови медала. В шампионата взеха участие 200 танцови двойки. 

С успешното си класиране Клуб по спортни танци "Бургас 1975" за пореден път се утвърди като най-успешният клуб в България.

- Ванеса Манева - Лоренцо Сика - за втора поредна година са републикански шампиони в латиноамерикански танци в групата на младежи и състезатели до 21 годишна възраст,те ще представят България и своя клуб на Световното първенство за Младежи по латиноамерикански танци през месец октомври в Москва - Русия.

- Георг Киряков - Христиана Бургазлиева - Шампиони на Република България в латиноамериканските танци, в групата на юноши старша възраст. Вицешампиони на България в стандартни танци и многобой. Непосредствено преди Държавният шампионат на България, Георг Киряков и Христиана Бургазлиева участваха в Южноевропейското първенство по спортни танци в Аласио - Италия. Тази успешна двойка на КСТ Бургас 1975 спечелиха златото и титлата Южноевропейски шампиони в групата на юноши старша възраст.

- Полина Кимова - Станимир Стоянов - спечелиха шампионската титла в състезатели над 19 годишна възраст многобой, трето място в стандартни танци и четвърто място в латиноамерикански танци.

- Иван Христов - Симона Янева - Шампиони в стандартни танци в групата до 21 годишна възраст и многобой. Второ място в групата на аматьори, многобой и 4 място в стандартните танци в същата група.

- Иван Карастоянов - Габриела Бургазлиева - Вицешампиони на Република България в Латиноамерикански танци в групата на аматьори и ще представляват страната ни и КСТ Бургас 1975 на световното първенство по латиноамерикански танци през октомври в Острава, Чехия. Двойката също участва в Южноевропейското първенство по спортни танци в Аласио - Италия, където се класира в челната шестица, с почетното 6-то място в латиноамерикански танци, в групата на аматьори, в сериозна конкуренция от 63 танцови двойки от 19 нации.

- Трифон Парушев - Киара Джирети - вицешампиони на Република България в стандартните танци . Те ще представляват България и своя клуб Бургас 1975 на световното първенство през ноември във Виена Австрия.

- Новите надежди на КСТ Бургас 1975, Сергей Хрусталев и Паола Матеева се класираха в призовата тройка в групата на младежи и състезатели до 21 годишна възраст.

- Кирил Димов - Мариела Мечкова - една от знаковите двойки на КСТ Бургас 1975 и дългогодишни танцьори, зае престижното 5-то място в латиноамерикански танци в групата на аматьори. Те избраха Републиканското първенство, за да изпълнят своята прощална румба, с която двойката се разделя, тъй като Кирил Димов продължава своето образование в чужбина.

Малките надежди на КСТ Бургас 1975, също успяха да достигнат до полуфиналите.

Успешното представяне на танцовите двойки на КСТ Бургас 1975 е категорична заявка за завоюване на нови титли и медали в предстоящия ХХIХ Международен турнир по спортни танци Купа Бургас 2014, който ще се проведе на 30-31.08.2014 г., в Бургас.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: