Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Черноморец стартира с победа в първата си лятна контрола
Автор: Екип Burgas24.bg 19:45 / 05.07.2014Коментари (0)1928
©
Отборът на Черноморец Бургас се наложи с 2:1 над новия член на "В" група ОФК Поморие в първата си лятна контрола от подготовката за новия сезон.

Старши треньорът Тодор Киселичков и неговият помощник Николай Кръстев в момента изграждат нов отбор, предимно от млади футболисти.

Черноморец Бургас поведe с 2:0, с голове на каращите проби Андрей Казалиев и Александър Атанасов, а малко преди края на първата част поморийци върнаха един гол, възползвайки се от подхлъзване на вратаря на "aкулите" Димитър Николов.

Първото попадение беше истинско футболно разиграване на висока скорост и направено като комбинация. Левият защитник Казалиев, който идва от испанската четвърта дивизия, подхвана атака и подаде на Ивайло Петров. Халфът комбинира с централния нападател Ахмед Ахмедов, който извади топката към нахлуващия Казалиев, а бранителят с десния крак я прати в мрежата.Вторият гол реализира Александър Атанасов, който довкара отбита от вратаря топка. Заслугата беше на Михаел Орачев, който опита далечен удар и затрудни максимално поморийския вратар.

След края на срещата стана ясно, че Черноморец Бургас се отказва от Александър Атанасов, който не e показал зрялост за годините си.

Следващата проверка на "акулите" е на 9-и юли /сряда/ от 18:00 часа с тима на Созопол, като спарингът отново ще се проведе на спортно-тренировъчната база "Гнездо на акули" край Сарафово.

"Като за първи мач сме доволни от представянето на отбора, имаше добри неща. Но определено по-нататък ще търсим друго ниво в играта си", коментираха от клуба

Състав на Черноморец: Димитър Николов (Петко Пацов), Стойчо Атанасов (Даниел Стоянов), Иван Стоянов (Даниел Андреев), Любомир Гуцев, Андрей Казалиев (Стойко Иванов), Михаел Орачев (Стоян Калев), Асен Николов (Ростислав Петров), Румен Кереков (Мартин Иванов), Ивайло Петров, Александър Атанасов, Ахмед Ахмедов.

Още по темата: общо новини по темата: 61
01.08.2014
31.07.2014
30.07.2014
27.07.2014
25.07.2014
24.07.2014
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: