Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Феновете ще възстановяват стадион Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 15:50 / 12.04.2014Коментари (1)2205
©
Феновете на Черноморец ще дадат своя принос за възстановяването на традиционния стадион на клуба, който повече от две години се рушеше забравен от всички. Запалянковците започват кампанията "Помогни на своя клуб" в неделя сутринта, а тя ще стартира с безвъзмезден труд в един от секторите на стадиона в квартал Акациите.

"Срещата ни е в неделя (13-и април) в 9 часа сутринта на стадион Черноморец за тези, които искат да помогнат. Носете си инструменти за физическа работа- чукове, кирки, къртачи, лостове тип "кози крак".

Започваме работа по подготовката и поставянето на пластмасови седалки в сектор А на стадиона. Седалките, не са много на брой, но са сини, има ги налични и могат да бъдат използвани. За поставянето на седалките пък ще бъдат необходими отвертки, флекс и холандски болтове", съобщиха от Обединения клуб на привържениците на Черноморец Сините акули.

"Призоваваме всички, които имат желание и възможност да помогнат по някакъв начин, дали с техника, дали с труда си, да се отзоват. Всеки, на който му пука за идеята Черноморец и за футбола в нашия град трябва да даде своя принос за изграждането на нещо хубаво, а не за разрушаването му", коментираха от ръководството на фенклуба на акулите.

Както е известно, от началото на пролетта на стадиона текат ремонтни работи, като в момента два от терените са в отлично състояние, а други два се презачимяват и освежават.

До дни трябва да бъдат пуснати и реновираните съблекални на детско-юношеската школа. Още този уикенд 19-годишните ще играят там първия си домакински мач.

В по-късен етап ще започне работа и по освежаването на други съблекални, бани и помещения за фитнес, като тогава пък са приветствани с добре дошли хора с умения във ВиК-инсталации, както и всички други по поставянето на облицовъчните материали и подовите настилки.

 






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
С чукове, кирки и къртачи обикновено се кърти и руши, не се изгражда. Освен, ако не става въпрос за канал или бригада на Хаинбоаз. Иначе, лошо няма, само да не четем сълзливи статии как няколко човека с кози крак и боен чук са построили стадион.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: