Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Петър Колев: На терена ясно се видя кой е по-добрият отбор
Автор: Екип Burgas24.bg 11:35 / 26.03.2014Коментари (6)3885
©
"Първо искам да кажа, че се създаде много излишно напрежение преди този мач, с пуснати приказки и писания в града. На терена ясно се видя кой е по-класният и по-добрият отбор. Би трябвало ние да сме по-изморени от предходните мачове. Видяхте, че отбора игра с нужната мотивация и себераздаване, имаше желание за игра. Съжалявам, че не можахме да отбележим повече голове, имахме доста шансове, но в крайна сметка и при наши футболисти се усети напрежение от това, че задължително трябва да победят. Допуснаха и те някои елементарни грешки в завършващата фаза и при изграждането на някои атаки", коментира помощник треньора на бургазлии Петър Колев.

"Имаме надежда, докато съществуват теоретични шансове за спасение. Ще направим всичко възможно да ги оползотворим. Ако нещата се решават с чисто футболни средства, шансовете ни не са малки".

"По повод приказките по наш адрес за мача в Гоце Делчев, ние сме пратили запис от мача на съдийската комисия, но искам да ви кажа, че тяхната информация е, че ощетеният от съдията отбор, е бил нашия. Цялата ситуация от това да се говори около съдията и да се шуми, е създадена от Локомотив София. Не искам да изпадам в подробности, но лошото е, че в България сме свикнали крадеца да вика дръжте крадеца. Хората, които се занимават с уреждане на мачове и се ползват с подкрепата на съдии, те първи алармират за това нещо. Отборът на Черноморец и още 2-3 клуба в България играят феърплей, без абсолютно никакви задни мисли в мачовете и без уреждане на каквото и да било. Затова е изключително срамно и грозно да се хвърлят такива обвинения към нашия отбор", допълни Колев.

Още по темата: общо новини по темата: 17
28.03.2014
27.03.2014
27.03.2014
27.03.2014
25.03.2014
25.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
А на трибуните пък ясно се видя кой е отбора на бургазлии ;)
+1
 
 
БУРГАС ПРАЗНУВА ---------- ЧЕРНОМОРЕЦ ИЗПАДАТ В Б ГРУПА . ЕЙ ТОВА Е РАДОСТ . ЕЙ ТОВА Е ПРАЗНИК . ЧЕСТИТО .
-4
 
 
4:0 хахаха :) Ае заливайте още със злоба, ама 4:0 си е 4:0. Размазвааааащооооо
+3
 
 
Ей колев некадърник такъв добре че сме толкова слаби да се видите и вие с една победа некадърници смешни, като падахте като тъпани що не излезе да давам итервюта бе нещастник сега си много отворен де*а некадърника ти
+2
 
 
Абе НЕЩАСНИК ти ли ще вземаш отношение . Защо нищо неказваш за предните 2 мача ааааааа. Когато бяхте размазани и унижени и на Лазур и в Сливен . Помниш ли как в Сливен можехте да отнесете 4-5 гола . Некадърник защо заемаш мястото на толкова много много повече можещи треньори от Бургас .С 4000000 бюджет трябваше да сте в първата 7 ца . Паляк а вие изпадате , Херо и ти трябва да се махнете с наведени глави ама недейте те ще ви закрият и тогава ще водите отбора на Звездичка - НЕЗНАМ ДАЛИ И ТАМ ЩЕ СИ НАМЕРИТЕ МЯСТО . Орела ви показа как се играе футбол . Даже и оня некадърник ДАМЯНОВ ВИ НАКАЗА . СБОГОМ и до нови срещи в Б група ,ако изобщо ви има . А кой е отбора на БУРГАС се видя на трибуните - феновете на НЕФТОХИМИК и вашите 15 деца в 6 ти клас . Най голямата радост на БУРГАС за 2014 г е изпадането на отбора ви в Б група. ЧЕСТИТО.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: