Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Златко Янков: Показахме безобразна игра, не създадохме нито едно положение
Автор: Екип Burgas24.bg 20:19 / 25.03.2014Коментари (3)2807
©
Наставникът на Нефтохимик Златко Янков остана разочарован от представянето на неговия тим при загубата с 0:4 от Черноморец.

"Показахме безобразна игра в защита. Допуснахме детински, фатални грешки. Това е недопустимо за някои футболисти", заяви след края Янков.

"На почивката им казах да излязат, да играят, и ако успеем да отбележим, да се противопоставим. За мен дерби не се получи. Какво дерби при 4:0? Та ние нямахме нито едно положение! Не успяхме да ги затрудним нито веднъж", каза още наставникът на "шейховете".


Още по темата: общо новини по темата: 17
28.03.2014
27.03.2014
27.03.2014
27.03.2014
26.03.2014
25.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Златко ти си специалист точно толкова колкото и аз никъква идея нямаш воубще незнаеш за какво става въпрос и да не забравяме че ти беше и си оставаш един от най-големите продажници така че от такива гъзоблизци като теб нямаме нужда поне да беше дошъл да поздравиш агитката след мача която цял мач подкрепяше отбора от първата до последната минута а ти се скри като мишка в тунела!
0
 
 
ЕХ ЗЛАТКО ЗЛАТКО кой трябва още да ти каже че не си треньор , че нищо не става от тебе . Абе ЗЛАТКО ЯНКОВ ние никога не сме играли толкова зле ама и даже когато бяхме във В група играехме по правилен футбол . ЗЛАТКО на какво ги учиш на страх ли . Това което играхме днеска футбол ли беше . С какво изненада противника че първия удар към тяхната врата беше към 72 минута . Този смешен вратар докога ще го държиш да се излага и да ни проваля . Ако беше треньор щеше да махнеш ГАЛИН ДИМОВ още в 20 минута . По слаб футбол никога не сме играли . Ти си футболно недоразумение .ДОВИЖДАНЕ . Към ДЖАМБАЗОВ И НИКИ ТОДОРОВ - ТАКА НЕСТАВА - ВСЛУШАЙТЕ СЕ В СЪВЕТИТЕ НА ФЕНОВЕТЕ - СЛЕД КРАЯ НА СЕЗОНА ВЪРНЕТЕ ОРЕЛА ДА СГЛОБИ ОТБОР ДА ГО НАУЧИ ДА ИГРАЕ И ЧАК ТОГАВА ДА СЕ МИСЛИ ЗА А ГРУПА . ИНАЧЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС . ДОВИЖДАНЕ .
на 25.03.2014 г.
+1
 
 
Време е да си ходиш , Златко. Това беше черешката на тази серия от загуби . Доказа не само ,че нямаш никаква идея за стратегия , а и такт към феновете. Беше редно да дойдеш при нас след мача, а не да се изнижеш като фен на черноморец от ж.к. Лазур .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: