Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец разгроми Нефтохимик в дербито на Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 19:50 / 25.03.2014Коментари (31)6876
Черноморец разби Нефтохимик в градското дерби с 4:0 в мач от 29-ия кръг на "А" група. Милчо Ангелов (2), Симеон Райков и Манзоро се разписаха при успеха на "акулите", а Лъчезар Балтанов пропусна да направи резултата по изразителен пропускайки от бялата точка.

Още след първия сигнал на рефера Станислав Тодоров "акулите" се нанесоха в половината на "шейховете" и голът не закъсня. След поредица атаки пред вратата на Костадин Георгиев, Симеон Райков откри резултата в 20-ата минута. Нападателят разстреля стража на Нафтата с мощен шут с левия крак от границата на наказателното поле. Само няколко минути по-късно Милчо Ангелов удвои. Младежкият национал се разписа с плонж, засичайки центриране на Ванчо Траянов.

Втората част Черноморец продължи да диктува темпото на игра. В 51-ата минута те получиха право да изпълнят дузпа, след като Станислав Жеков повали в наказателното поле Райков. Зад топката застана Лъчезар Балтанов, но стреля слабо и Георгиев спаси удара му.

Седем минути след това Милчо Ангелов направи резултата класически. Карлос Фонсека бе изпуснат по дясн
© Bulphoto
"Безхаберна политика - гибел на футбола в Бургас" - под това мото протестираха днес феновете на Нефтохимик преди градското дерби с Черноморец
ото крило и центрира по земя към Ангелов, който също не бе покрит и нямаше как да пропусне.

Любомир Божинов можеше да отсрами Нефтохимик с почетно попадение в 71-ата минута, но ударът му от фаул мина на метър от страничната греда.

Резервата Манзоро оформи крайното 4:0. Заменилият четвърт час преди края Симеон Райков се освободи от няколко бранители на Нефтохимик и със силен шут прониза за четвърти път Георгиев. 

След този успех Черноморец събра актив от 31 точки и е само на 3 от 10-ото място, което ще осигори оставане на тима и през следващия сезон при най-добрите. Нефтохимик е последен с 12 пункта. 

Черноморец - Нефтохимик 4:0
1:0 Райков 20'
2:0 Ангелов 30'
3:0 Ангелов 58'
4:0 Манзаро 84'

Черноморец: Живкович, Ангелов (Костадинов), Райков (Манзоро), Т. Траянов, В.Траянов, Дамчевски, Чико, К.Стоянов, Балтанов, Шоколаров, Фонсека

Нефтохимик: Георгиев, Лефтеров, Г. Петков (Манев), Г. Димов (Мечев), Ж. Петков (Карадайъ), Иванов, К.Янев, Жеков, Костов, Божинов, И. Янев
Още по темата: общо новини по темата: 17
28.03.2014
27.03.2014
27.03.2014
27.03.2014
26.03.2014
25.03.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 27.03.2014 г.
+2
 
 
Ма к'во ми обясняваш кой си бил изхвърлял ,бе ?! Смотаняк ! Ти издигна тъпотията в тия теми на едно ново ниво! Адресирай си съобщенията към, който е отправял заплахи към тебе. И тия истории си ги запази за като седнeте на маса с останалите десетима фена на убития си отбор.К'ва е вашата история в "А" група бе ?! Едно 4-то място за почти 10 години ?! е*ати героите. Че тя нашата 10 годишна история в "А" надминава и онази 100 годишна на ФК Черноморец , камо ли пък вашата...айде колко е в "А" група цялата няма да го обсъждаме, да ти остане поне малко самочувствие. И ти кога ше спреш да възприемаш ФК Черноморец 919 като вашият отбор ,бе ?Я се скрий някъде моля ти се ! П.П. А да и тоя софийски комплекс за селяните и гражданите го забрави по-добре , че взимаш да мязаш на таксджия. Само те все още обичат да разправят какви са кореняци.
-2
 
 
По-принцип не ми се занимава с полуидоти(включвам и теб,освен ако не си от завършените идиоти) но нямам намерение да мълча на сополиви отрепки и мишоци,дето драскат по табелите....Я виж,кой започва да заплашва,можеш ли да четеш?Да,в Б група ви е мястото.Точка.Черноморец какво има,какво няма може да си разсъждавате с болните мозъци...Има ИСТОРИЯ,каквато и вие.Само че,вашата история е от Б група
на 27.03.2014 г.
+1
 
 
Въй , въй . Спокойно Рамбо да не ни заплъскаш тука всички. "Странджанско-сакарските селяни " са хората благодарение , на които Бургас е по-голям от Поморие. Половината от тях сигурно са те учили в училище, ама така като гледам рано си го напуснал .Завръщането у дома във Б група за вас или за нас се отнася ? Че не ми стана много ясно ? Оууу забравих Вие нямате дом ! Вашият Събев го направи на тресавище за да може да направи хотелски комплекс.Затова знаеш ли к'во , имбецил такъв, що не земеш тихо да си се радваш, да не вземат да ви бият пак някъде като последният път когато се бяхте наежили. Не че ги подкрепям тия зверства , ама калъфи като тебе вярно си го просят сериозно , а пък от нашите има хулигани дето само чакат някой да им се помоли .Траите си радвайте се на победата ...с няколко милиона дългове и селекция дето цената й ше ни покрие всички разходи до края на сезона поне от третия път стана . Успяхте ! Честито ! Айде трай си и не се прави на мъж , че по форумите изглежда доста комично.
-2
 
 
На много мачове съм ходил,пък освен изхвърлянето от стадиона на двама убитака със зелени якенца,друго не ми се случвало...Не беше редно,признавам,ама си изтървах нервите.Седнали да плюят Черноморец на мач с чорбата,селяните странджански...Та ви предлагам кротко и тихо да страдате за изпадането(сефте).По-здравословно е..Пък и се завръщате у дома в родната Б група.К'во толкова?
+1
 
 
БРАВО ЗА ИЗКАЗВАНЕТО НА АБСЕНТ . БРАВО.
+2
 
 
АУДИТИ НЕЩАСТНИК АКО ТЕ ВИДЯ НА СНИМКА ЩЕ ТИ ЗАБИЯ ГАБЪРЧЕ В ОКОТО . А АКО ТЕ ВИДЯ НА ЖИВО ЩЕ ТЕ НАКАРАМ ДА ФЪФЛИШ ЗАЩОТО НЯМА ДА ТИ ОСТАВЯ НИТО ЕДИН ЗЪБ В УСТАТА . НЕЩАСТНИК
-3
 
 
Разгромени мазути :) Браво АКУЛИИИИИ!!!!
+2
 
 
Единственото хубаво в мача беше пирото от агитката на Нафтата. Пуснете си репортаж и погледнете стадиона. Направо очите ми се пълнят със сълзи като си спомня, че не чак толкова отдавна на него нямаше място за правостоящи дори, когато имаше мач. Зрителския интерес е пълно олицетворение на футбола в Бургас. Това кой бил, кой не е вятър работа. Б група зове и двата отбора, въпросът е да се започне да се работи като хората най-накрая. Ако ще пак от В група да почнем. "Връщаме се в Б, но не ни е*е, ...."
на 26.03.2014 г.
+2
 
 
Продължавай да вярваш в това . И да се успокояваш със статистиките на футбол24.бг , цъкай си минусчета и се радвай на шансовет да излезете от зоната на изпадащите. Ходи злорадствай ,че нямаме стадион и се надявай да не попаднеш на фенове на Черноморец , които помнят къде се намираше техния.Честита победа. Ние знеам къде отиваме , никой от нас не е имал съмнения как ще свърши този мач и бъдещето ни като зависим от честната дума на Лукойл, базнословните наеми на Митко Събев и добрите пожелания Общината. Това , за което се върнахме го направихме още първият сезон.Това , което направиха тези измъчени БУРГАСКИ футболисти, които след преход от селските стадиони на "В" и всекидневната неизвестност на "Б" бяха принудени да чакат заплата по няколко месеца и да се съобразяват с нов треньор на няколко седмици и да пътуват до Сливен , когато трябва да са у дома си. Това , което направиха тези момчета не е срам , а Героизъм. Никога храненият със сребърни лъжички отбор от чужденци на ПСФК Черноморец 2005 не би могъл да постигне такъв подвиг.Но , честита победа . И успех. Дано след като не оставихте другите отбори в областта да дишат най-накрая станете отбора на Бургас. Стокхолмският синдром е опасна диагноза. Може пък и да ви заобича градът един ден.
-1
 
 
И 70 минути гледане са много за мач с ведомственото отборче,останало без ведомството..Не разбраха,че не са никакъв съперник на Черноморец и НИКОГА не са били.Никога!Да бяха се напъвали да играят в А група,че да имат претенции.Не се радваме на тази победа,щото си изпадаме.Ние се радваме на победи над чорбари и левскари,драги нефохимици-комплексари
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: