Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
УЕФА има последната дума за съкращаване на "А" група
Автор: Екип Burgas24.bg 15:03 / 15.05.2013Коментари (3)1500
©
Представители на УЕФА ще имат последната дума при раздаването на лицензи за новия сезон в България. Още в началото на годината бе обявено - мониторинг от централата ще има на всеки 3 месеца и ще касае цялата "А" група.

В сряда Изпълкомът на БФС трябва да реши началната дата на новия сезон. Най-вероятно това ще е 26 юли. А също така "А" група може да стартира само с 12 отбора. Или с други думи да преизпълни с една година плана за съкращаване на елита, пише "Труд".

Ако хората от УЕФА намерят нередности в лиценза на ЦСКА, е възможно не само изваждане от европейските турнири, а и от българския елит. През 2008-а БФС спаси "червените" от аматьорски футбол, след като евроцентралата ги извади от Шампионската лига. Големи пробойни има в документите на Пирин (Гоце Делчев). Това може да отвори вратата на Локомотив (Сф) да се спаси служебно от изпадане. Но и "железничарите" имат какво да оправят във финансите си. Подобно е положението и в Черноморец (Бургас).

От БФС няма да правят компромиси, а това не се очаква естествено и от пратениците на УЕФА. Така при повече "грешници" първенството ни може да стартира само с 12 клуба. А ако ЦСКА не получи лиценз, то мястото в Лига Европа ще бъде заето от Ботев (Пд). При евентуален дубъл на Левски в заветната зона може да се окаже и Литекс, който е пети в класирането в момента.

В последните години от Нион настояват всички клубове да имат стабилност и чисти сметки, като най-застрашените от финансовия феърплей са спонсорираните от арабски и руски магнати Манчестър Сити, Пари Сен Жермен и Малага.

Още по темата: общо новини по темата: 139
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
22.04.2013
19.04.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Ххахахах. Как така ще оставят Локо Сф по служебен път. По-голяма идиотия от тази няма как да се сътвори. Отбор с един файтон хора публика се държи умишлено в А група за да върти схеми и далавери, също както Славия. После защо мразим шопите? Как да не ги мразим, след такива изцепки. Да не говорим че чорбата отдавна трябваше да са не във В а в Я окръжна група, ама продажното БФС явно е създадено да действа единствено и само в услуга на шопските отбори.
+4
 
 
Ако УЕФА е стриктна, то първенството ще започнат не повече от 10 отбора и сред тях със сигурност няма да е ЦСКА.
Цъкам минуси на буферите :)
на 15.05.2013 г.
+4
 
 
При дубъл на г'вядата,не Литекс,а марулчовците ще са в заветната зона
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
Нургюл Салимова изпусна победа, но намали разликата с първата на Турнира на претендентките

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: