Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (2)
Черноморец отстъпи с 1:2 на Ботев Пд
Автор: Екип Burgas24.bg 17:00 / 23.02.2013Коментари (71)3081
©
Отборът на Черноморец Бургас отстъпи с 1:2 от Ботев Пловдив в контрола, играна на градския стадион в Димитровград.

Мачът започна отлично за Вандер Виейра, който тормози защитата на "атулите" с честити си пробиви. При поредния си такъв в 33-ата минута бразилецът центрира към Тодор Неделев, който отправи удар със странична ножица, но Стоян Колев спаси.

В 42-ата бургазлии направиха уникален пропуск, когато Марлон Перейра се опита да върне топката към вратаря, но сгреши и подари коженото кълбо на Крум Стоянов, но последният прехвърли както Стаховяк, така и вратата.

Втората част започна отлично за Ботев, които след четвърт час игра поведоха. Това се случи след пресиране на футболистите в "жълто-черно" в половината на Черноморец, а играч на бургазлии се опита да върне топката на Стоян Колев, но пасът му бе пресечен от Иван Цветков, който останал сам срещу национала на сбърка за 1:0.

Само 2 минути по-късно рефера отсъди доста спорна дузпа за "акулите". Тя беше буйно оспорвана от футболистите на Ботев. Най-деен в пререканията беше Веселин Минев, който в рамките на около 20 секунди получи два жълти картона и беше изгонен. Гаел Нлундулу не сгреши от бялата точка и възстанови равенството.

Все пак "канарчетата", успяха да достигнат до победата с гол на Николай Павлов. Резервата се разписа също от бялата точка след нарушение на играч в "синьо" срещу самия него.

Ботев - Черноморе 2:1
1:0 Цветков
1:1 Гаел
2:1 Павлов-д

Стартовият състав на Ботев: Стаховяк (Андонов), Перейра, Спрокел (Енрике), Грънчаров (Рахов), Минев (Караславов), Галчев (Иршак), Христов, Педро (Дяков), Виейра (Павлов), Неделев (Огнянов), Цветков (Костов)

Стартовият състав на Черноморец: Колев, Филипов (Паланков), Дянков, Терзиев, (Балджийски), Стоянов (Ангелов), Цонков (Дрянов), Балтанов (Пехливанов), Траянов (Башлиев), Йорданов (Орелиен), Гаел (Юсиев)

Още по темата: общо новини по темата: 126
12.04.2013
05.04.2013
18.03.2013
18.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+11
 
 
Аматьорите какво правят в темите за големите?Я марш в Кюстендил за се снимате с купата.
+7
 
 
Полезна контрола срещу стойностен отбор.След като друговерците сипят закани ,,ще'' значи и много ползотворна.След една седмица ще си проличи кой до колко се е подготвил.Хубаво беше представянето за новият полусезон да е в Пловдив,а не да бием път до Димитровград.
+5
 
 
Перейра и Спрокел , нямат място в отбора , не знам с какви очи ги гледа Мъри . Всички на стадиона видяха и повечето бяха на моето мнение , а освен това и доста играчи не играха на точното място на терена.1.Адам 2.Христов - 3.Грънчаров 5.Минев - 4.Артур ; 6.Галчев 8.Иршак ; 7.Вандер - 9.Павлов 10.Цветков - 11,Неделев е идеалния състав за моментните възможности на играчите .
+15
 
 
Ееее,дайте да бъдем коректни де,тяхната дузпа била спорна,а на наща се смеехме всички от сърце!Успех над овчия канари!
+13
 
 
Почти няма коментари за мача, а повече за бира-скара. За мен е интересно, как са се представили Рахов, Артур, Огнянов, Костов. За Павлов има добри отзиви. Минев са го изпробвали и като централен защитник. Със своето спамене на темата излиза, че "локомотивци" успяха да ни накарат да коментираме техните "мисли", а не играта на нашия отбор. Ако не забелязваме и игнорираме недоброжелателите, няма да имат никакъв шанс да всяват смут.
+18
 
 
Добре , че Георги Илиев реши да направи някой лев от тото та да видите и вие как изглежда шампионската купа Мангусти!!!! Сега кажете на Золума да ви купи медали от руския пазар Вагониииии!!!!! С най-добри пожелания с ЖОРО НА МОРЕ!!!!!
+24
 
 
Това да си БУФЕР е жалка работа. По - добре дъщеря к***а , отколкото син буфер ! Ай Канари ! Честита Победа !
+16
 
 
Да почва най накрая първенството .....да се разтоварим с малко с пееене ...... за Хамериканеца по долу да знае , че утре ще има общонационален митинг в София ...а за не го и компания на Ландос щели да се раздават кебапчета - дано най накрая се наядееее , че само кебапи му в главата ....
+30
 
 
Браво за победата! Дано в третия кръг тази успешна серия срещу Черноморец продължи. На дребните човечета им слагайте минуси и ги подминавайте - те не заслужават внимание! Сега вече се готвим за първия кръг,както и за изригването във втория,каквото България не е виждала вече поне 20 години!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: