Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Херо разследва "син" шпионаж
Автор: Екип Burgas24.bg 11:00 / 26.11.2012Коментари (1)1805
© Burgas24.bg
Подозрения за дво­ен агент предизвик­ват напрежение по оста Черноморец -Левски, научи "Меридиан Мач". Ръко­водството на "акули­те" имат сериозни съмнения, че скаутът им Диян Петков ра­боти и за интересите на Левски. Според бургазлии служите­лят им има прекале­но близки отноше­ния със "сините" шефове и най-вероятно информира "Герена" за трансферни цели на Черноморец. Ос­новните съмнения на бургазлии идват от една командировка на Диян Петков в Португалия. Там скаутът е трябвало да гледа няколко футболисти от втора и трета дивизия на местното първенст­во. На "Лазур" вяр­ват, че след като се е прибрал в България, служителят им е дал информация и видео­материали за следе­ните играчи и на Левски.

Говори се, че зара­ди подозренията в шпионаж Диян Пет­ков вече не получава подобни задачи, а работата му е съсредоточена в търсене на футболисти на българска територия.

Както е известно, Черноморец на Димитър Димитров прави сериозни уда­ри на трансферния пазар. Херо намира свободни агенти, ко­ито превръща само за месеци в звезди на "А" група и след то­ва клубът ги продава на високи цени. От­лични примери за подобни схеми са Жужу, Аатиф Шаешу и Лоривал Асис. Три­мата буквално мина­ха като хала през "А" група и бяха продадени в кратки срокове за суми над 500 000 евро. Черно­морец направи още един удар - Абел Анисе, но мадагаска­рецът избяга в ЦСКА с мощен скандал.

Според хората на "Лазур" Левски се опитва да измъкне именно подобен трансфер под носа им, като следи изкъ­со действията на Ди­ян Петков. Заради близките отношения на скаута на "акули­те" със "сините" ше­фове, тръгнаха слу­хове, че той ще премине на работа на "Герена". Подобни информации на този етап не се потвърждават.

"Меридиан Мач" потърси вчера глав­ния селекционер на Левски Дончо Донев, който да коментира подозренията на Черноморец, но той не вдигаше мобил­ния си телефон.

Самият Херо пък, направи многозна­чителен коментар по повод на шпионските игри.

"Не съм чул, че Диян Петков ще напуска нашия клуб. Смятам, че ако има нещо такова, той би дошъл при мен и би ми казал лич­но. А той до този момент не го е нап­равил. Но знае ли човек, никога не може да сме сигурни. Всички знаем, че е доста близък с Иво Тонев, може и да му се работи в Левски, но на мен не е казал", коментира Херо пред "Меридиан Мач".

"Не мога да ви кажа дали Диян Пет­ков е гледал футболисти за "сините". Но по принцип знаете, че всеки би могъл да го направи, няма как да си сигурен в нищо. До момента сме работили добре, всички заедно изби­рахме играчите. Ако обаче е решил да си тръгва, какво можем да напра­вим?", добави още треньорът на Чер­номорец.

"Заклевам се, няма да бягам на "Герена". С тези думи коментира темата с шпионс­кия скандал главното действащо лице Диян Петков пред "Меридиан Мач". Той обяви, че има желание да продължи работа­та си в Черномо­рец.

"Моят син ми каза, че е чул по­добни слухове. Пи­та ме дали е вярно и аз казах и на не­го - няма да ходя в Левски", допълни още бившият треньор на Локо (Сф).

"Не знам кой и защо пуска тези интриги по мой ад­рес. Не съм ходил да гледам никакви футболисти за Лев­ски в чужбина. Ис­тината е, че за пос­ледно бях на оглед на играчи зад граница през месец юни. Тогава бях в Париж и гледах френски футболис­ти за Черномо­рец", допълни още Диян Петков.
Още по темата: общо новини по темата: 126
12.04.2013
05.04.2013
18.03.2013
18.03.2013
27.02.2013
27.02.2013
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: