Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Българските рефери: Ние свирим в Европа, а отборите ни ги няма никъде
Автор: Екип Burgas24.bg 11:06 / 01.10.2012Коментари (13)1027
© Burgas24.bg
От Синдиката на футболните съдии излязоха с обръщение към ръководителите и треньорите на клубовете в България. Реферите са недоволни от отрицателното отношение и постоянните нападки към тях след срещите от първенството.

"Обръщаме се към всички ръководители и треньори на футболни клубове у нас. За нас хората, които се занимават със съдийство, е недопустимо след всеки кръг от първенството съдиите постоянно да бъдат обвинявани за всичко.

Да сте чули ние да коментираме вашите решения, тактики и пр.?

Ръководители на клубове нахълтват на терена, други след всеки мач коментират реферите. Не знаем дали гледате други първенства и да сте чули някъде по света така да се нападат съдиите.

Ние сме сигурни, че в България свирят едни от най-добрите рефери. За това говори и по постоянното гласуване на доверие от страна на УЕФА към наши бригади, а отборите ги няма никъде", се казва в Обръщението до БТА от Синдиката на футболните съдии.

Още по темата: общо новини по темата: 139
15.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
22.04.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
А на световно, на европейско ще свирите кога? Цяла Европа ви разбраха каква продажна пасмина сте вие, бг съдии! Излагате България! То не бяха крадци от банкомати, продажни свирчовци с фалшиви имена на тотомачове!? Вие свирите най-добре на кожен дудук под диригентската палка на метален прът!
+5
 
 
Тези срам нямат ли та декларации ще пускат??? Толкова лицемерно и безочливо изказване не съмчувал.
+4
 
 
да няма ги отборите малоумници ,защото бутате "трупове" да играят в европа а не заслужаващите такива.
+4
 
 
Това изказване на съдиите е върха на наглостта! И съвсем точно и ясно показва защо аджеба имаме такова отношение към вас! В по-долните коментари е описано всичко конкретно,няма да ги повтарям. Засрамете се, ако не сте отдавна оперирани от това човешко качество...!!!
+5
 
 
тея са много нагли възможно е да сте добри но не го показвате щото винаги сте в схема .......... в европа свирите без грешка а тука уж случайно режете главата на отборите наглеци
+4
 
 
Конкретно към Пловдивския футбол май имате някакъв проблем?Я кажете защо бивате оплювани и псувани след всеки пловдивски мач?Подчертавам ВСЕКИ!Немога да разбера какво против имате или пък кой ви дава солидна сума за да търпите и да си затваряте очите...Ние не искаме да ви настройваме срещу другите отбори,но поне малко от малко се дръжте обективно..,всички сте един дол дренки,от където и да ви погледне човек....стегнете се и си вадете хляба честно и почтено....да не стане така един ден да се молите за парче хляб..малумници!И най-нагло са седнали да се обясняват..СРАМОТА!!!
+6
 
 
ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА! Никой не е обвинявал съдиите в некомпетентност. Обвиненията са за начина, по който прилагат правилника - за обслужване на нечии интереси ( и вероятно най-вече своите ) !
+7
 
 
Пълни смешници.Знаете само правилника за взимане на рушвети,но не и правилника за безпристрастно свирене.Колко срещи сте свирили в Европа през последните 2 години,че немога да се сетя.При подобно свирене из Европа,ще ви изхвърлят като мръсни котета,затова там сте стриктни(когато ви изберат де...).
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: