Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Порточанов: На Боби не му пука за футбола ни, дай му да върти задника и да тропа кючеци
Автор: Екип Burgas24.bg 08:32 / 01.10.2012Коментари (2)1228
© BulPhoto
Върховният касационен съд (ВКС) като последна инстанция ще разгледа жалбата на БФС срещу решението за възстановяване правата на Христо Порточанов като член на изпълкома на футболната централа чак на 28 май догодина. Така се избегна извънреден конгрес, защото редовният ще е през януари.

Софийският апелативен съд постанови на 3 май, че жалбата на Порточанов е основателна и изпълкомът е нелегитимен.
"Не съм изненадан, че е насрочено за такава късна дата. Все пак конгресът на БФС е през януари, но не ми се иска да вярвам, че е направено под натиск. Наясно съм, че касационните съдии са пренатоварени, но това е леко отказ от правосъдие. Вярвам, че правдата ще възтържествува и ще потвърдят решението", коментира Христо Порточанов, цитиран от "24 часа".

Създателят на явлението "Нефтохимик" от 90-те години потвърди, че за него всичко е морален акт и в никакъв случаи не търси възмездие.

"Наясно съм, а и не само аз, че на Боби Михайлов не му пука за футбола ни. Цяла Европа се тресе за уредени мачове, а той мълчи. Дай му да върти задника и да тропа кючеци. Явно е удобен на президентите", изригна Порточанов. От своя страна той също обжалва решение да заплати разходи по делото. "Нали се сещате, че не става дума за някакви си 1200 лева. Търся си само правата", отсече Порточанов и за пореден път потвърди, че няма намерение да се връща във футбола.

"Нека и други хора оставят след себе си стадион, какъвто изградих в Бургас. Ако не беше спортен комплекс "Лазур", световните квалификации срещу Швеция, Полша и Люксембург щяха да се играят в Букурещ", заяви в типичен стил Христо Порточанов.

Ако съдът обаче постанови, че той е прав, всички решения на изпълкома през последните години могат да бъдат обжалвани в съда.

Източник: "24 часа"

Още по темата: общо новини по темата: 139
15.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
22.04.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не знам за Боби , обаче за този тарикат е 100% сигурно , че си върти задника.Секнаха му милиончетата на него и на синчето му.Наборе гледай си внуците и с футбол не се занимавай. Твойта песен е изпята за футбола. Не разбрали , че не си любимец. Тарикат
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Дея Спорт и Черно море определят днес полуфиналиста в Супер Волей
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: