Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Боби: За 3 години имаме получени 15 сигнала за "черно тото"
Автор: Екип Burgas24.bg 08:09 / 28.09.2012Коментари (3)784
© Burgas24.bg
Президентът на Български футболен съюз Борислав Михайлов разкри, че в последните три години в родната централа са постъпили 15 сигнала от УЕФА за манипулиране на мачове на територията на страната. Михайлов бе гост на срещата на Асоциацията на спортните журналисти от Балканите, която бе посветена на борбата срещу насилието и черното тото във футбола.

Събитието се проведе в Банско, а гости бяха още спортният министър Свилен Нейков, вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев, изпълнителният директор на БФС Борислав Попов и прокурорът от Висша касационна прокуратура Николай Георгиев.

"Откакто преди 3 години от УЕФА създадоха специална програма, с която да се следят движението на залозите и паричните потоци в 53-те страни-членки на европейската федерация, при нас са постъпили 15 сигнала за манипулиране на мачове. Проблемът е, че сигналът идва 2-3 месеца след въпросния мач и не е възможно да реагираме своевременно. На следващото заседание на Изпълкома на УЕФА ще предложа на Мишел Платини да потърсим подкрепа от Европейския съюз, за да може да ограничим максимално залаганията или поне да ги контролираме. Нито ние като централа, нито УЕФА можем сами да се преборим с наболелите проблеми. За нас е важно да знаем поне кои са хората, които залагат, защото иначе няма как да ги следим и да сме наясно от какви адреси залагат. Имаме право да гоним съдии, президенти, треньори и играчи за нередности, но трябва да имаме доказателства, а за това ни е необходима и помощта на журналистите и обществото, този проблем не трябва да получава никакъв толеранс", каза Михайлов.

Министърът на спорта Свилен Нейков пък разкри, че законът за футболно хулиганство и черно тото днес е минал на първо четене в Парламента. "Сега ще се създаде работна група, за да се изчистят текстовете и да прецизираме всички точки в закона, преди той да бъде гласуван и на второ четене", сподели министър Нейков.

Още по темата: общо новини по темата: 139
15.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
22.04.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Перука, публична тайна е , че ти си един от тия, които толерират и се възползват от черно тото.
+2
 
 
и кво като получи сигнала се обади на измамниците дате включат в далаверата нали перуко гнусна тоя е свтовен шампион по наглост
+1
 
 
А КАКВО НАПРАВИ ТИ ПЕРУКО ПО ТОЗИ ПРОБЛЕМ ...НИ6ТО ТИ СИ ЕДИН ТУРИСТ КОИТО ГО ИНТЕРЕСУВА ЕДИНСТВЕНО НОВИЯ АЛБУМ НА ПРЕСЛАВА И ДА 6ТКРАКА6 С ПРЪСТИ
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Шампионът Балкан надигра лидера Черноморец в НБЛ
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: