Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Стоичков призова Цветан Цветанов да нахлуе в БФС
Автор: Екип Burgas24.bg 11:32 / 23.08.2012Коментари (4)1173
© Burgas24.bg
Треньорът на Литекс Христо Стоичков заяви, че докато настоящото управление на БФС не бъде изметено, българският футбол ще затъва все по-надълбоко.

"Сегашното представяне на футболните ни отбори в евротурнирите е само началото на влизането в кацата с катран. Краят го знае президентът на футболния съюз. Когато се слагаш на едни, не можеш да си приятел с други", заяви Камата в интервю пред "Труд".

"Виждате, че не можем да отлепим от дъното. Кога всичките ни отбори са отпадали в първата квалификация на евротурнирите? За какво се е класирал националният отбор при сегашното ръководство? Какво прави БФС за децата? Много въпроси и за съжаление - с един отговор", продължи Стоичков.

"Бизнесът у нас е достатъчно мощен. Но при това управление на БФС никой не иска да инвестира. Всеки знае какво ще стане. Крайно време е министър Цветан Цветанов да намери сили да влезе в БФС. Ако не може, ще докараме хора отвън. Да влязат в БФС и да пипнат здраво. Стига подигравки с клубове, деца, родители, които искат нещо хубаво".

Стоичков призна още, че лично той е отказал испанските инвеститори, които искаха да строят стадиони в София и Пловдив, включително национален.

"Нямаш ли ясна концепция, нещата не стигат доникъде. Аз отказах хората да инвестират в България. Няма смисъл. Не може един бивш кмет, който береше череши по цял ден, да дава мнение какво да се прави. Да казва дали да се рита топка или диня. И сега няма стадион в Пловдив. Същото е и в София. Днес казват да се строи на едно място, утре на друго, третия ден - на трето. После чувам, че баничарница направили...

Футболната легенда удари критика и по адрес на настоящите футболисти.

"На 20 години аз бях по цял ден с топка под мишницата. Сега не могат да стъпят и на малкия бутон на обувката ми. Някъде около 99 процента от днешните футболисти не само че нямаше да играят по мое време, нямаше и на тренировка да ги пускат".

"Сега на тренировка си говорят къде са били снощи. А в ресторанта вечерта - какво са правили на тренировки. Загубена кауза! Ако не се променят като личности, който и да е треньорът, ще си живуркаме и ще се вайкаме. Ще редим клише след клише, че животът продължава, че играем мач за мач".

"Аз още нямам татуировки като футболистите си, но може пък на дърти години да се татуирам. Имам двама-трима специалисти в отбора. Единият съм го записал на курс по рисуване. Като се научи добре, ще му дам и на мен да направи една татуировка".

Още по темата: общо новини по темата: 139
15.05.2013
14.05.2013
13.05.2013
10.05.2013
09.05.2013
22.04.2013
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Млъкни бе лъжец, точно ти когато това БФС го избираха ходеше по пътеките в залата и псуваше всеки, който не беше за тях. Сега се наточи за на Перуката мястото и смени плочата. Селянин алчен.
+3
 
 
Ицка разчекни този наглец и долен измамник с перука. Да не се бяха захващали с БГ футбола днес още можеше да ги носим на ръце след 94' с Лечков но и двамата излезнаха долни лекета! Дай боже ти да вкараш ред в този цирк наречен БГ Футбол дори и с каруцарски псувни!
+7
 
 
Какъвто и да го наричат , Ицо удря точно в десетката . Не му пука от никой и за това е велик.
+5
 
 
Само така Ице цяла България е с тебе, искаме достоен президент на БФС!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров, Алкарас и Надал се завръщат за силния турнир в Мадрид
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: