Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Премиерът и кметът откриват нов спортен комплекс в Бургас
Автор: Екип Burgas24.bg 09:16 / 29.06.2012Коментари (1)2577
©
Премиерът Бойко Борисов и кметът Димитър Николов ще прережат лентата днес от 19,00 часа на новия спортен център, който се намира зад МБАЛ в комплекс "Зорница" в морския град.

Центърът е изграден от двамата известни бургаски футболисти Милен Георгиев и Георги Чиликов с участието на Община Бургас, а инвестицията е за близо един милион лева.

Скъпи приятели, 
 
С настоящото писмо имаме удоволствието да Ви поканим да бъдете наши гости на 29 юни 2012 година от 19.00 часа, на откриването на новия многофункционален спортен комплекс в град Бургас и Футболна Академия Бургасспорт. /к-с Зорница, зад МБАЛ/

В осъществяването на нашия проект, съвместно с Община Бургас, ние се ръководихме от най-добрите европейски практики и стандарти, които показаха, че спорта обединява, възпитава и допринася за формирането на една по-добра градска среда. Нашият град в това отношение е сред първите в страната, интересът към такива съоръжения за активен отдих и спорт непрестанно расте, а желаещите да спортуват стават все повече.

Бихме се радвали изключително много, ако уважите нашия скромен празник. На него сме поканили Министър Председателя на Република България г-н Бойко Борисов, Министъра на спорта г-н Свилен Нейков, Президента на БФС г-н Борислав Михайлов, кмета на града г-н Димитър Николов, известните футболисти Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Даниел Боримиров, Ясен Петров, общественици, парламентаристи, граждани, спортисти.

В програмата за откриването предвиждаме футболна среща между два отбора деца от академия "Бургасспорт" 19.00 до 19.30 часа. 

Около 19.30 часа ще започне тържественото откриване на комплекса с водосвет. Ориентировъчна продължителност - 10-15 мин.

От 20.00 часа ще започне двубой между сборни отбори на Бургас и страната, в които ще вземат участие много известни футболисти. Неговата продължителност ще бъде от 2 полувремена по 25 минути.

След края на двубоя ще има кратка заря и фойерверки.

Заповядайте и бъдете наши гости!

Милен Георгиев, Георги Чиликов

Още по темата: общо новини по темата: 1
09.06.2012






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Да е харлия новия спортен комплекс. Браво на Чилика и Милен.Бойко ще открива и новата детелина . На добър път.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров е в Топ 5 на света по асове през годината
Григор Димитров е кралят на отиграванията и в Монте Карло
Впечатляващо! България с три тенисистки в Топ 20 в световната ранглиста за девойки
Григор Димитров с риск да изпадне от Топ 10
»

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: