Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Бивш съпруг на депутатката Калина Крумова купи Нефтохимик
Автор: Екип Burgas24.bg 11:54 / 15.01.2011Коментари (16)15210
© Burgas24.bg
Бившият съпруг на най-красивата депутатка Калина Крумова е новият собственик на "Нефтохимик".

40-годишният Николай Филипов бил върл привърженик на отбора и приятел на изпълнителния директор Благомир Митрев.

Кариерата му започва на бургаската митница. После се захваща с бизнес, като основният му е търговия с метали и скрап. Има магазин за мобилни телефони и аксесоари. Развива селски туризъм в Странджа. Притежава атрактивен рибарник, финансиран по програма САПАРД. С баща си върти и няколко обменни бюра за валута.

Той взе за съпруга Калина Крумова преди 7 години, когато тя бе само на 18. После се разделиха, но без драми и винаги са били в приятелски отношения. Двамата имат син, който е голямата слабост на красивата Калина.

Филипов ще стане собственик на "Нефтохимик" след като изкупи акциите на "Евробилдинг Инженеринг". Бургазлии се надяват да се отвори бараж за "Б" група, след като нямат никакви шансове в битката с "Ботев" (Пд).

Още по темата: общо новини по темата: 3
27.01.2011
15.01.2011
12.01.2011






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е.. чак пък да нямаме шансове, ай стига!!! Топка е, не се знае, ще се борим до последният момент! Пък и с тези слухове за фалит в Ботев... Всичко е възможно! Пожелавам на Ботев да се запазят като клуб и скоро да правим дерби сред професионалния футбол! Мачкай НАФТА!
+4
 
 
Дано успеят да помогнат на отбора да се завърне в елита! ЗАВИНАГИ ЗЕЛЕНИ!
+8
 
 
Само Нафта! Легендата отново възкръсва....
-1
 
 
а бе тази Калинка(дето ходеше с Коцето Джамбазов)как влезна в парламента на 23 години?някои може ли да ми обясни?или е била много влюбена в този Филипов(нищо против човека).
-2
 
 
Като ги гугълосах основно за бомби и Сапард ставаше дума, което не е особен признак за сериозен бизнес. Ама ако си хване баджанаците за спонсори, сериозен бюджет ще направите.
-3
 
 
е ся товя ще ви оправи до края!!!хахааха.този е бегач на каси разтояния...сигурно сте легализира малко пари и айде да бягаме.кольо митницата е опитен!хахааха."честито утайки розови"
+2
 
 
Николай Филипов и Валентин Каравълчев имат множество фирми, с най-различен предмет на дейност - търговия със скраб (става въпрос за внос и износ с кораби, а не изкупуване на дребно), търговия с горива (също на едро), енергетика, селско стопанство. Притежават също собствени кораби, зърнохранилища, сгради. Само за миналата година техните фирми имат няколкостотин милиона лева оборот. Занимават се с бизнес от много години и не са някакви случайни играчи, които са се възползвали от строителния балон, като 90% от бизнесмените в нашия регион. Със строителство не се занимават още преди да настъпи кризата, въпреки, че построиха няколко сгради преди това, но явно са решили, че не това е техния бизнес и само спечелиха, защото се оттеглиха от тази дейност с печалба. Още нещо много важно - нямат почти никакви кредити и работят със собствени пари, което е непостижимо и за някои от считаните за най-богати хора в страната. Самостоятелни играчи са и няма да слагат наколенките пред никой. Общо взето, като активи, опит, връзки са несравнимо по-големи от Евробилдинг. Единствения въпрос е какви са им амбициите във футбола, защото са напълно по техните възможности и челните места в "А" група. И накрая, да не пропусна - в близки отношения са с още доста фирми от техния калибър в Бургас и региона - дружества, които всеки ден въртят милиони, това също може да се окаже важно на някакъв етап. А като стана въпрос за Евробилдинг, аз лично мога само горещо да благодаря на момчетата за това, което направиха - спасиха отбора в най-важния и труден момент, винаги чуваха гласа на феновете и се стремяха да дадат най-доброто от себе си, а само те си знаят какво им костваше, защото тях кризата наистина ги удари здраво. Дано си стъпят на краката и скоро пак да помагат под една или друга форма на отбора! ....инфо -neftochimic.eu
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Ето къде може да гледате Григор Димитров - Хуберт Хуркач в Маями
Полска кула от Топ 10 застава на пътя на Григор Димитров в Маями

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: