Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (4) | Вчера (2)
Нефтохимик разгроми лидера Равда с 4:1
Автор: Екип Burgas24.bg 17:24 / 28.02.2010Коментари (26)5786
Нефтохимик изнесе футболен урок на Равда, които изявиха претенции да се борят за "Б" група и професионалния футбол. "Шейховете" разбира съперниците си, които бяха лидери в класирането, заедно с Марица, с категоричното 4:1. Двубоят се игра пред пълни трибуни на стадиона в квартал Долно Езерово в Бургас.

На тежък и кален терен двата отбора изиграха мъжки и борбен мач. Нефтохимик имаше пълно игрово превъзходство и съвсем закономерно победи. През първото полувреме "зелените" водеха с 2:0. Попаденията реализираха Милен Георгиев и Митко Трендафилов в средата на полувремето.

След почивката картинката не се промени и отново Нефтохимик бе по-добрия и по-активния тим и логично стигна до още два гола. За втори път в мача се разписа Милен Георгиев, а Трайчо Грозев вкара четвъртия гол с който оформи разгрома. Почетното попадение з
© Burgas24.bg
а Равда вкара Павел  Алексиев след малко случайно разбъркване след корнер. Нефтохимик завърши мача с 10 души, след като Диян Лефтеров бе изгонен с втори жълт картон след като игра с ръка.

"Доволни сме от победата, теренът бе тежък, но се справихме. Смятам, че изиграхме тактически по-добре мача и за това съвсем логично победихме. Нямаме претенции към съдийството", заяви за Burgas24.bg изпълнителният директор на Нефтохимик Благо Митрев.

С тази победа Нефтохимик се качи на петото място в класирането, след като мина Созопол, който загуби с 0:1 от четвъртия Левски Карлово. На трето място остава Стамболово, спечелили с 2:0 гостуването си на Металик Сопот. Именно на Стамболово гостува Нефтохимик в следващия кръг. Равда остават втори, но вече на три точки зад Марица. Пловдивчани са лидери с 53 точки след победа с 3:1 над Гигант Съединение.
Още по темата: общо новини по темата: 3
02.03.2010
28.02.2010
25.02.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
шаранекс и вашия ред рано или късно ще дойде! ;) плешивия трайкоф си взе яко наредби и явно доста му харесваше хахаха
0
 
 
Бургас пее само НАФТА !!!Само така, след 4 години в "А"
0
 
 
Браво на Нафтата!Дано продължават в същия дух.Успех и на другия БУРГАСКИ отбор Черноморец ,утре в Варна.Помнете, може да сме всякакви , но на първо място и преди всичко на първо място сме БУРГАЗЛИИ. А това е най-важното.Трябва да се поддържаме при всякакви ситуации.Знам,че за някои новопоявили се фенове и на двата отбора ще звучи богохулно ,но ми се иска да видя на мачовете на Нефтохимик агитката на Черноморец да поддържа Нефтохимик,на мачове на Черноморец,агитката на Нефтохимик да поддържа Черноморец.Защото сме БУРГАЗЛИИИИИ!!!!!
0
 
 
много правилно им го каза братле,точно така е, но много хора го отричат ,което си е техен проблем.бургас обича НЕФТОХИМИК
0
 
 
България може да е ЛЕВСКИ, но Бургас - това е Нефтохимик.
на 28.02.2010 г.
0
 
 
Добри сме, но може и повече. Шараните могат само да си правят записки и да се учат от нас какво е подкрепа.
0
 
 
тотално ги надиграхме можеше и с повече да си отидат в равда тия, но и натова да се радваме
0
 
 
Зелено-Бялата Лавина Рожбата На Нефтохима Кой Отбор Е Най-Велик Коой ?
0
 
 
Истинска битка на тежък терен ! Браво на Нефтохимик ! Играха за нас,нямаме шанс за Б група,но ще бием и Марица-а пък те(Равда и Марица) да се оправят помежду си за 1-то място.Браво и на феновевте-2 000 души подкрепиха отбора в тежката битка.Момчетата се раздадоха за нас и победиха категорично.Вкараха ни гол май директно от корнер-иначе щеше да ги бием на нула.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Испанската преса: Скоростта на велик Димитров изгони Алкарас от Маями
Дея Спорт разгроми Черно море
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: